Jó választás lesz az LG G4?
Már két éve használok egy Nokia lumia 520-at. Nagyon jó kis telefon de már régi és meguntam. Kb. júniusban fogok venni újat és az LG g4-re gondoltam. Az összes tesztvideot megnéztem már és nagyon sok véleményt olvastam róla és mindenhol azt mondják/írják hogy nagyon jó telefon. Arra lennék kíváncsi hogy júniusba még lesz értelme G4-et venni vagy már "ki fog menni a divatból"?
A másik dolog hogy a teszt videókon a kamerája videó felvételkor úgy "remeg". Ami egy kicsit zavaró.
Más telefonra nem nagyon golndoltam. Az iPhone SE-t nézegettem de arról még nincs olyan sok videó és teszt. Az iPhone SE-rol mi a véleményetek júniusig mennyit mehet le az ára?
A válaszokat előre is köszönöm.
#10 Na ezt jólmegmondtad :-) Xiaomi :-) Redmi :-) Mik ezek ? :-)
Próbálok nem legurulni az ágyból a röhögestől.
Viccet félretéve:
Az ember iPhone-ra (is) gondolt, nem kinai vacakra, tehát igényes.
#11.
Figyelj,Iphone-t olyan vegyen aki ki is tudja használni.És kérlek olvass utána,nincs kedvem veled vitázni,látom hogy te egy elvakult almafa vagy.Hiába Istenidet itt de megér az 200K-t???
A G4nek lesz támogatása még min. 1 évig. (G3ra is jön a MM pedig már 2 éves)
LG G4: nagyobb kijelző, hátlapi gombok, bőr hátlap, gyors rendszer, +LG-s cuccok (knock code, knock on stb), cserélhető akku bővíthető memória, Quickcircle tok, jó kamera...
iPhone SE: hát erről nem tudok sokat
Gyors, jó rendszer. Kompakt méret. Applehez képest alacsony ár.
Akkor még ugy gondoltam mikor a kérdést feltetted.......
2szer halt meg azóta, pedig elsőre teljes alaplapcserét kapott.....imádtam mert gyors és pont nekem való de 2 év alatt 2szer behalni?( forrósodik a procija aztán kacc....elsőre 14hónap aztán csak 8......nem hiszem hogy ujra ilyet veszek......csakis jobbat keresek.....remélem neked bevált.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!