Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Jó választás lesz az LG G4?

Jó választás lesz az LG G4?

Figyelt kérdés

Már két éve használok egy Nokia lumia 520-at. Nagyon jó kis telefon de már régi és meguntam. Kb. júniusban fogok venni újat és az LG g4-re gondoltam. Az összes tesztvideot megnéztem már és nagyon sok véleményt olvastam róla és mindenhol azt mondják/írják hogy nagyon jó telefon. Arra lennék kíváncsi hogy júniusba még lesz értelme G4-et venni vagy már "ki fog menni a divatból"?

A másik dolog hogy a teszt videókon a kamerája videó felvételkor úgy "remeg". Ami egy kicsit zavaró.

Más telefonra nem nagyon golndoltam. Az iPhone SE-t nézegettem de arról még nincs olyan sok videó és teszt. Az iPhone SE-rol mi a véleményetek júniusig mennyit mehet le az ára?

A válaszokat előre is köszönöm.

2016. márc. 30. 21:00
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
31%

#10 Na ezt jólmegmondtad :-) Xiaomi :-) Redmi :-) Mik ezek ? :-)

Próbálok nem legurulni az ágyból a röhögestől.

Viccet félretéve:

Az ember iPhone-ra (is) gondolt, nem kinai vacakra, tehát igényes.

2016. márc. 30. 22:36
 12/17 anonim ***** válasza:
32%

#11.

Figyelj,Iphone-t olyan vegyen aki ki is tudja használni.És kérlek olvass utána,nincs kedvem veled vitázni,látom hogy te egy elvakult almafa vagy.Hiába Istenidet itt de megér az 200K-t???

2016. márc. 30. 22:39
 13/17 A kérdező kommentje:
200k-t nem adnék egy telefonért. Max 110-120k. És ez az hogy egy iPhone SE Mo.-n 200k míg Amcsiba 500 dollár ami olyan 140k. Ezért is ha iPhone lenne akkor Amerikából kellene venni de onnan meg nehéz megoldani a szállítást és drága is.
2016. márc. 31. 15:32
 14/17 anonim ***** válasza:
82%
A logikád nem jo. Én is ugyanezt mondtam 5 évvel ezelőtt, több olcsó nokiat meg androidot vettem amiket mind ki kellett dobjak, összesen annyi pénzt dobtam ki amennyivel vehettem volna iphone 4S-t abban az időben. Utólag aztán tényleg megvettem az iPhonet, azota nem cseréltem telót. De ha csere lesz az idén az biztos hogy az iphone SE lesz :-)
2016. ápr. 1. 08:04
 15/17 anonim ***** válasza:
50%

A G4nek lesz támogatása még min. 1 évig. (G3ra is jön a MM pedig már 2 éves)

LG G4: nagyobb kijelző, hátlapi gombok, bőr hátlap, gyors rendszer, +LG-s cuccok (knock code, knock on stb), cserélhető akku bővíthető memória, Quickcircle tok, jó kamera...

iPhone SE: hát erről nem tudok sokat

Gyors, jó rendszer. Kompakt méret. Applehez képest alacsony ár.

2016. ápr. 1. 16:10
 16/17 A kérdező kommentje:
A G4-el csak az a problémám hogy a videója ugy remeg es mozog vagy nem tudom hogy lehet ezt megfogalmazni és nem tudom mennyire lehet megszokni vagy mennyire zavaró.
2016. ápr. 1. 21:06
 17/17 anonim válasza:

Akkor még ugy gondoltam mikor a kérdést feltetted.......

2szer halt meg azóta, pedig elsőre teljes alaplapcserét kapott.....imádtam mert gyors és pont nekem való de 2 év alatt 2szer behalni?( forrósodik a procija aztán kacc....elsőre 14hónap aztán csak 8......nem hiszem hogy ujra ilyet veszek......csakis jobbat keresek.....remélem neked bevált.....

2017. szept. 5. 23:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!