Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Jó választás lesz az LG G4?

Jó választás lesz az LG G4?

Figyelt kérdés

Már két éve használok egy Nokia lumia 520-at. Nagyon jó kis telefon de már régi és meguntam. Kb. júniusban fogok venni újat és az LG g4-re gondoltam. Az összes tesztvideot megnéztem már és nagyon sok véleményt olvastam róla és mindenhol azt mondják/írják hogy nagyon jó telefon. Arra lennék kíváncsi hogy júniusba még lesz értelme G4-et venni vagy már "ki fog menni a divatból"?

A másik dolog hogy a teszt videókon a kamerája videó felvételkor úgy "remeg". Ami egy kicsit zavaró.

Más telefonra nem nagyon golndoltam. Az iPhone SE-t nézegettem de arról még nincs olyan sok videó és teszt. Az iPhone SE-rol mi a véleményetek júniusig mennyit mehet le az ára?

A válaszokat előre is köszönöm.

2016. márc. 30. 21:00
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
25%

Eloszor is: androidot es iphonet nem lehet egy lapon meg csak emlegetni se, egesz mas igenyekre voltak tervezve, egesz mas minosegben, egesz mas szolgaltatasokkal, mas hozzaallassal, egesz mas vasarlo altali tisztelettel, stb.

Visszaterve:

Az LG G4 egesz jo kis telefon. Kar hogy android van rajta es 1 ev mulva nem lesz tamogatva, a google csufosan le fog mondani rola.

iPhone SE: az eddigi legjobb iPhone a 4 inches kategoriaban, pontosan azoknak tervezve akik foleg telefonnak fogjak hasznalni, de nem marad le igy sem semmi multimedia meg net funkcio.

2016. márc. 30. 21:11
 2/17 anonim ***** válasza:
Én az iPhone SE-t ajánlom, több szempont alapján is. Pl. mert sokkal több ideig kap szoftvertámogatást, azaz rendszer és alkalmazás frissítéseket.
2016. márc. 30. 21:12
 3/17 anonim ***** válasza:
51%

Ja! Nekem iPhone 4S van 2011 ota es meg mindig jonnek a frissitesek es valoszinuleg jonnek is meg egy ket evig.

Es egy android pelda: Samsung TAB3 android 4-el, 2 eve amiota megvettem a gyari verzio volt rajta es egyetlen egy frissitest se kuldott a Samsung. Csufolkodnak a vasarlokkal !

2016. márc. 30. 21:17
 4/17 anonim ***** válasza:

#3.Mert nem a Samsung-ból kell kiindulni,nézd meg a 2013-as Nexus 7-et,Tab-nál még kevesebb az esély a frissítésre...

Kérdező:

Szerintem nyugodtan veheted a G4-et,nem lesz vele semmi probléma.Az Iphone SE-nek nem fog le menni az ára ahogy az eddigieknek se ment le.Amúgy én a legtöbb tesztnek nem hiszek,inkább kérdezz meg konkrét tulajdonosokat,a mobilarénán a G4 topikba van bőven.Az Android nem fog fagyni se,de ha az a fő cél akkor még mindig LG Nexus 5X.

2016. márc. 30. 21:26
 5/17 A kérdező kommentje:

Pont erre gondoltam én is hogy az LG fél év múlva már nem lesz támogatva es akkor az szívás.

Windows Phone-t meg nem szeretnék venni habár Elvileg a Windows 10-el meg fog kapni minden alkalmazást, de hogyha már egy gyári Windows 10-es telefon és egy iphone között gondolkozok akkor inkább egy iphone vennék. (a lumia 950/950xl-re gondolok nem az 50k-s WP-re)

Az iphone SE ára szerintetek mennyivel fog csökkenni júniusig?

2016. márc. 30. 21:31
 6/17 anonim ***** válasza:

Az LG a Google egyik beszállítója tehát támogatva lesz és ez egy Flagship,szép lenne ha fél év múlva már nem lenne támogatva. :D

De ha júniusban veszel telefont akkor miért nem akkor teszed fel a kérdést?(gondolom ballagásra lesz)

Az Iphone értékálló tehát az ára nem fog esni ahogy eddig se,max az 5S-é amit már nem éri meg megvenni.

2016. márc. 30. 21:35
 7/17 A kérdező kommentje:
#4 Köszi a választ. Utána olvasok akkor még jobban. Júniusig van idő.
2016. márc. 30. 21:35
 8/17 A kérdező kommentje:

#5 : Igen ballagásra lesz :)

Azért most rakom fel a kérdést hogy lassam hogy akkor lesz-e meg értelme megvenni vagy kezdjak el mas mobil után keresni.

2016. márc. 30. 21:37
 9/17 A kérdező kommentje:
Esetleg van itt valaki aki LG g4 tulajdonos és leírná a véleményét róla és hogy mióta használja? És hogy jó döntés volt a vásárlása?
2016. márc. 30. 21:46
 10/17 anonim ***** válasza:

#8.Amúgy első telefonnak felesleges egy ilyen értékű,drága a javítása,a tudását meg nem tudnád kihasználni.

Egy ilyen bőven jó:

[link]

Vagy:

[link]

2016. márc. 30. 22:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!