Telefont szeretnék vásárolni. Milyent vegyek?
Új telefonra van szükségem egy olcsóbb árkategóriában. Nézegettem az Asus telefonokat, de még a Huawei P8 Lite-ot is. Őszintén megvallva már nem bízok az olcsóbb Samsung készülékekben. (J5-et is néztem)
Mit gondoltok ezekről ? Megérik az árukat ? Kitartanának több évet akadozás nélkül ? Milyen a kamerájuk ? (Ez fontos volna)
Kérlek ajánljatok nekem telefonokat, olcsóbb árkategóriában. Köszönöm. :)
Samsungban ne bízz, elsőként hal meg az akksijuk, a szoftverük hamar belassul. 4 samsung galaxy tulajdonosa voltam, ebből kettő az S szériából.
Ha kamera, ha zene akkor mindenféleképpen Sony. Nekik sem a legjobb az oprendszerük, de hosszabb időre megfelel. Az M4 Aquát ajánlom, az ára 70-80ezer között mozog.
LG:Nekik a legszebb a kijelzőjük, a legtestreszabbhatóbb az oprendszerük, gyorsak, sok a kényelmes funkció, ami nem hat ki a telefon gyorsaságára egyeltalán, tőlük az LG leont ajánlom ha nem teljesen játéktelefonnak szánod, belőle inkább a tárhelyet sajnálták. Veszel hozzá egy SD kártyát amin tudod tárolni a személyes adataid, és kész. Nem olyan drága. :D Ha negatívum ami az LG-vel kapcsolatos, egy LG F60 és az említett Leon gazdája voltam, hát karcosodik a kijelző, illetve nálam a jack csatlakoztató mindkettőnél behalt. Illetve a víztől óvakodj, a sonyval(!) ellentétben.
Huaweije csak ismerőseimnek/barátaimnak vannak, de elégedettek a telefon árához képest.
40 e körül: Sony xperia E4, az említett LG Leon és a Huawei Ascend G630.
Inkább mondj árat, hogy meddig menjek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!