IPhone tok elfogja a wifit?
Sosem értettem hogy 0 IQ-val miért szól hozzá valaki....shit.
1. Azért írtam hogy ne nevessetek, mert eddig akárkinek mondtam, így kezte, ugyanis nem hallott még erről. Keress rá szívem, van róla videó az interneten hogy nem hülyeségről beszélek.
1. Az csak egy dolog hogy műanyag volt a tokra írva, hiszen minden kínából van, miért is lenne az ráírva ami valójában benne van?
2. Elég seg-garc vagy ha nem esik le hogy iphone-ról beszélek, és mivel tegnap tettem fel a kérdést, szerinted melyikről? Főleg ha karácsonyra kaptam? ha? SE nem lehet merthogy az most jött ki, és akkor melyik a legújabb? Voilà, a 6S. :)
3. Barátnőm édesapja eléggé tanult informatikai szakember, akia lányának sokat tanitott kütyükkel kapcsolatban, szóval éppenséggel azert is kérdeztem meg, mert ő nyilván jobban ért hozzá mint én, és hátha tud segíteni.
4. Ha te meg még annyira sem értesz hozzá, minek kommentelsz?
Szia!Én is hasonlóan jártam!:D
Szóval nem mondasz h*lyeséget!!:)
Sosem értettem hogy 0 IQ-val miért szól hozzá valaki....shit.
0 val létezni sem lehet, amúgy csak szórakozásból :D
kétszer van 1 es pontod
2. Elég seg-garc vagy ha nem esik le hogy iphone-ról beszélek, és mivel tegnap tettem fel a kérdést, szerinted melyikről? Főleg ha karácsonyra kaptam? ha? SE nem lehet merthogy az most jött ki, és akkor melyik a legújabb? Voilà, a 6S. :)
te meg egy bäszatlän 3,14csa vagy, akármilyen szifont lehet kapni karácsonyra, nem csak a legutolsó szériát, de azt nem tudom felfogni, hogyan szednek össze ilyen emberek ilyenre pénzt...ja...kaptad..bocs akkor :D
eléggé tanult informatikai szakember,
hozzád képest szerintem bárki eléggé tanult informatikai szakember :D
barátnőd fodrásza mit mondott?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!