Az LG G4 gyári kijelzővédő fóliája (nem tudom, hogy egyáltalán ez csak arra van-e, hogy a doboz kibontásáig védje a telefont, vagy tovább is) megfelelő védelmet nyújt?
Figyelt kérdés
Nem voltak alatta légbuborékok, úgyhogy ebből arra következtettem, hogy gyárilag adnak hozzá egy kijelzővédő fóliát. Ezért úgy döntöttem, hogy tovább is a telefonon maradhat. Igaz, hogy biztos jobban gyűjti az ujjlenyomatokat, mint a telefon szűz képernyője, de inkább maszatos legyen a telefon, mintsem karcos.
Egy szó, mint száz, arra lennék kíváncsi, hogy ti rajtahagytátok-e/rajtahagynátok-e, illetve hogy milyen védelmet nyújt egy külön vásárolt védőfóliával szemben?
2016. márc. 27. 00:30
11/13 anonim válasza:
"Egyébként nem 300 forint volt, hanem 3000"
Mert nem onnan vetted amit linkeltem.
Ha nagyon igyekszel 6 ezerért is vehetted volna.
"10,5"-os tabra van-e ilyen fólia?"
Van, 1053 forint, de gondolom ezt is 10x áron veszed meg, akkor 10530-ba fog fájni.
12/13 A kérdező kommentje:
Nem kötözködés gyanánt írtam, csak megjegyeztem. A 3000 ft-ba benne volt a felrakás is (500ft), csak mert én nem próbálkozok vele, a kezem borzasztó buta (+ismerős csinálta). Egyébként nem lehet, hogy a drágább vastagabb?
2016. ápr. 15. 15:00
13/13 A kérdező kommentje:
?
2016. ápr. 21. 22:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!