Az LG G4 gyári kijelzővédő fóliája (nem tudom, hogy egyáltalán ez csak arra van-e, hogy a doboz kibontásáig védje a telefont, vagy tovább is) megfelelő védelmet nyújt?
Nem voltak alatta légbuborékok, úgyhogy ebből arra következtettem, hogy gyárilag adnak hozzá egy kijelzővédő fóliát. Ezért úgy döntöttem, hogy tovább is a telefonon maradhat. Igaz, hogy biztos jobban gyűjti az ujjlenyomatokat, mint a telefon szűz képernyője, de inkább maszatos legyen a telefon, mintsem karcos.
Egy szó, mint száz, arra lennék kíváncsi, hogy ti rajtahagytátok-e/rajtahagynátok-e, illetve hogy milyen védelmet nyújt egy külön vásárolt védőfóliával szemben?
Gondolkoztam ezen is, de nem lenne úgy túlságosan nehéz?
Azért csak egy 5,5"-os telefonról beszélünk.
Nem 10 mm üveg, 0,3 mm vastag. Kb 6-7 gramm a súlya.
így a 155 gramm súly max 162-re menne fel. A fóliád is van kb 3 gramm.
Megéri az üveget rátenni!
Én be ejtettem az ágyam mögé és pont a szegőlécre esett az öveg tört el és ne ma kijelző másnap kicseréltem és szevasz igaz nem G4 hanm G2 de szerintem nagyon jó kis találmány ez :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!