Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Samsung Diva vagy Samsung...

Samsung Diva vagy Samsung Star (S5230)?

Figyelt kérdés

Idáig a Diva volt nálam a befutó, de a Star meg nagyon is megtetszett. Melyik éri meg?

Ezeket díjazom a Divánál:

Álhívás, SOS üzenet, Képszerk. funkciók, Kívánságlista

A Starban vannak ilyen extrák? Álhívás van benne?

2010. ápr. 4. 13:50
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
i star állitolag sokkal jobb. a divára csak azt mondták hogy csak egy női corby!!! a STAR SOKKAL JOBB!
2010. ápr. 4. 14:24
 2/13 anonim válasza:
én pont így voltam vele mint te, de a diva vagy 20-szal több mint a star és semmivel nem tud többet, sőt lassabb, ami engem kiábrándított belőle. a starba is van minden álhívás is sos sms is, kicsit máshogy sztem (bár még nem használtam ezeket a funkciókat) de van. amit én se tudtam csak amikor már megvettem, egy hátránya van, az h nagyon sokaknak van ilyen telója. bár azért ez nem akkora tragédia :) én azt mondom amit a legtöbben, h ennyi pénzért bőven megéri, remélem segítettem
2010. ápr. 4. 15:20
 3/13 A kérdező kommentje:

Szerintem mégis csak a Star-t fogom kérni :)

Köszönöm a segítséget!!!

2010. ápr. 4. 15:25
 4/13 anonim ***** válasza:

milyne az álhívás? (bocsi, csak nemtudom :\)

amúgy. én is star-t kapok :D diva gagyi. pont mint a corby igen. szép, de baromi 'hülye' telefon.

2010. ápr. 4. 15:32
 5/13 A kérdező kommentje:
Álhívás = benyomsz egy gombot (nem tudom, melyiket) és egy hívást jelez a telefon. Ismeretlen-nek lesz kiírva, szól a csengőhangod, stb... Fel veheted, kinyomhatod, három szóval = igazinak tűnő hívás.
2010. ápr. 4. 15:50
 6/13 anonim ***** válasza:
10%

egyik se.

Szarok.

Nokiát 5230at vegyél.

Pontozz le ha nem tetszik.

Ja és ugyanaz az ára de 100x jobb.

2010. ápr. 4. 17:10
 7/13 anonim ***** válasza:

Utolsónak:

Valóban, a Nokia az csak Nokia, es jó telefon is. De en nem hiszem, hogy a annak a korosztálynak van kitalálva, akik a Diván es a Star-on gondolkoznak. Ahhoz ez a Nokia túl komoly es túl szürke. Bár ez az en velemenyem.

KErdező:

A Díva valóban kis butus telefon, es gyorsnak se igazán mondhatnám. Tesómnak több mint fel eve van Samsung Star-ja es sokat nezegetem. Szerintem nem rossz telefon!Sőt!Színes, vidám! Eltalálta a celközönseget!

20/L

2010. ápr. 5. 09:53
 8/13 A kérdező kommentje:

17:10-nek:

Csak azért pontoztalak le, mert ha egyik se tetszik azt úgy is lehet közölni, hogy nem használsz a szövegben káromkodást :P

Utolsónak:

Köszi, mostmár döntöttem: Samsung Star-t kérek :) :) :)

2010. ápr. 6. 11:18
 9/13 anonim ***** válasza:
nincs mit!! Jól fogsz vele járni, es nem bánod meg, az tuti :) Használd majd egeszseggel ;)
2010. ápr. 6. 22:07
 10/13 anonim ***** válasza:
52%

Tetudod.

De minden 2-ik embernek starja van ....

2010. ápr. 7. 09:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!