Samsung galaxy s2 vagy iphone 4s?
Figyelt kérdés
most iphone 4em van nem tudom melyiket vegyem meg. sztem nem ér az iphone többet az s2-nél. szerintetek?2011. nov. 15. 21:05
1/13 anonim válasza:
ha nem számít a presztízs galaxy.. ha igen, akkor iPhone..
[jóneked..]
2/13 A kérdező kommentje:
de belölröl ugyan az a két telo nem?
2011. nov. 15. 21:12
3/13 A kérdező kommentje:
belülröl
2011. nov. 15. 21:15
4/13 anonim válasza:
Ha nagyobb kijelzőt szeretnél, akkor mindenképp az S2. Meg szerintem árban is jobban megéri. Én biztos, hogy az S2-őt venném.
5/13 blex válasza:
"de belölröl ugyan az a két telo nem?"
[link] hát azért nem..
egyébként egy jobb androidos telefonnal már el lehet éldegélni. bár a samsungban én már nem nagyon bízom...
6/13 anonim válasza:
Az iphone-ban elvileg erősebb a GPU, de úgyse lehet kihasználni. A Samuban viszont 2-szer annyi ram van. Amúgy jön az Android 4.0 majd az S2-re, uh szoftveresen még jobb lesz majd.
7/13 blex válasza:
a gpu-ról: html5 animációk, izmos játékok. nesze neked kihasználás.
ugyan úgy túl lehet élni nélküle, mint a +500 mega ram nélkül.
8/13 anonim válasza:
Még nincs olyan izmos játék, ami akár a Mali 400-at is kihasználná. Most még egy Adreno 205 is jóideig elég mindenre. A HTML 5 az meg egyelőre kritikán aluli. Ritka, mint a fehér holló és lassabb egyelőre, mint a flash.
9/13 blex válasza:
najó, csak azt mondom, hogy több értelme van oprendszer, meg kijelzőméret alapján választani. (én például 4" alá már nem is tudnék menni)
10/13 anonim válasza:
Én sem. Most 4,3 hüvelykes telóm van és az iphone kijelzőjét már légyfos méretűnek látom. Már vissza sem bírnék szokni akkorára. Mondjuk amekkora kezem van, szerintem egy Note-ot is simán elkezelhetnék egykézzel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!