Samsung galaxy s2 vagy iphone 4s?
Én is pontosan ugyanebben a dilemmában vagyok pár hónapja, még idén veszek telefont. Elég sokat nézelődtem utána, itt van pár link:
Ha MAC-ed van otthon, nem kérdés, de gondolom akkor nem kérdezted volna meg. Nekem rendkívül tetszett az iphone, mint telefon, mint amit képvisel, meg sem fordult bennem hogy samsungot vegyek. Aztán elkezdtem utánanézni, eleve maga az android meg nyert magának, főleg hogy jön majd a 4-es SII-re, másrészt nagyon megtetszett maga az SII is. Most már szinte biztos, hogy samsungot veszek, méghozzá fehérben, nagyon elegáns úgy, sztem. Ami az iphone mellett szól: Az anyag jobb, jobban bírja a gyűrődést, kicsit kisebb, sztem ez praktikusabbá teszi, és azt mondják jobb az apple apps támogatás, de e kapcsán még nem láttam androidost hátrányt szenvedni. Számomra minden másban vagy az SII nyer, vagy egál. T-mobilnál véve pl. olcsóbb, és ha készülék biztosítást kötök rá, pont az alacsonyabb kategóriába esik, így az is olcsóbb. Szeretném majd a google-kalendáron keresztül szinkronizálni a laptopommal/gépemmel, és ehhez is az android a megfelelő, ha windowsos vagy. Könnyebb a file kezelése, mint az apple-nek. Ez csak néhány dolog, remélem tudtam segíteni.
Üdv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!