Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Samsung galaxy s2 vagy iphone 4s?

Samsung galaxy s2 vagy iphone 4s?

Figyelt kérdés
most iphone 4em van nem tudom melyiket vegyem meg. sztem nem ér az iphone többet az s2-nél. szerintetek?
2011. nov. 15. 21:05
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
ez kézfüggő, akinek kisebb a keze, annak nem kényelmes egy tepsi, nekem pl 4"-os van és hát olyan közepes lehet a kezem xd mert ezelőtt 3,5" és az kicsi volt, most meg kicsit nagy :D
2011. nov. 16. 16:52
 12/13 Nalzsoro válasza:

Én is pontosan ugyanebben a dilemmában vagyok pár hónapja, még idén veszek telefont. Elég sokat nézelődtem utána, itt van pár link:

[link]

[link]

Ha MAC-ed van otthon, nem kérdés, de gondolom akkor nem kérdezted volna meg. Nekem rendkívül tetszett az iphone, mint telefon, mint amit képvisel, meg sem fordult bennem hogy samsungot vegyek. Aztán elkezdtem utánanézni, eleve maga az android meg nyert magának, főleg hogy jön majd a 4-es SII-re, másrészt nagyon megtetszett maga az SII is. Most már szinte biztos, hogy samsungot veszek, méghozzá fehérben, nagyon elegáns úgy, sztem. Ami az iphone mellett szól: Az anyag jobb, jobban bírja a gyűrődést, kicsit kisebb, sztem ez praktikusabbá teszi, és azt mondják jobb az apple apps támogatás, de e kapcsán még nem láttam androidost hátrányt szenvedni. Számomra minden másban vagy az SII nyer, vagy egál. T-mobilnál véve pl. olcsóbb, és ha készülék biztosítást kötök rá, pont az alacsonyabb kategóriába esik, így az is olcsóbb. Szeretném majd a google-kalendáron keresztül szinkronizálni a laptopommal/gépemmel, és ehhez is az android a megfelelő, ha windowsos vagy. Könnyebb a file kezelése, mint az apple-nek. Ez csak néhány dolog, remélem tudtam segíteni.

Üdv

2011. dec. 11. 11:09
 13/13 anonim válasza:
galaxy eggyértelmü.Erösebb a pricesszorja(2x1.2ghz)az iphpneba csak 2x800mghz ja és a galaxyba 2szerannyi a ram. Ja és sookkal olcsobb.Galaxyt vegyél :D remélem segitettem :)
2012. febr. 8. 14:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!