2000mb ram vanba telefonban. Az jó?
Figyelt kérdés
2016. márc. 25. 08:09
2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2016. márc. 25. 08:17
3/6 anonim válasza:
Volt egy fél Gb RAM-os telóm, amin folyton maguktól kiléptek az alkalmazások mert kevés volt nekik a RAM. Most nekem is 2Gb van a telefonomban, azzal nincsenek ilyen problémák, tehát igen, manapság elég jónak mondható a 2Gb.
4/6 Wadmalac válasza:
Ez az az alsó határ, aminél már jó eséllyel sosem fogod falhoz vágni akadozás miatt.
5/6 anonim válasza:
A Windows Phone és az iOS hardvertől független rendszerek, azoknál nem számít, vagy legalábbis azoknak a legújabb verzióknál már kell az 1 GB.
Az Android viszont hardverfüggő, akármilyen alapdolgokra használod, 1 GB ott is kell minimum, 2-vel pedig már tényleg lehet mit kezdeni, az már például a filmeket és kisebb játékokat is gond nélkül viszi.
Persze a ram önmagában nem számottevő, hiába bírja, ha a lejátszáshoz lassú a processzor, vagy nincs jól optimalizálva a rendszer! Milyen telefon?
6/6 anonim válasza:
nekem 1 gb van benne és driodos
nekem elég, a telefonon volt egy kicsit módosított launcher, de a novát raktam fel
2 gb tökéletes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!