Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Javítható-e az elázott mobilte...

Javítható-e az elázott mobiltelefon? 18 L

Figyelt kérdés

Véletlenül vizbe tettem a telefonomat ( Samsung galaxy s2 ) és elkezdett folyton újraindulni, ekkor vettem észre hogy vizben állt... pár órára kiraktam száradni, és most bekapcsol de csak a kezdőkép, "Samsung galaxy sII" felirta jelenik meg 1 percig és újraindul...

az aksival nincs baj, és a telefon is száraz már... Mehet a kukába, vagy még javítható?

2016. márc. 21. 11:24
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos egyből ki kellett volna venni az akksit, és elvinni valami profi szervizbe, tt TALÁN tudnak valamit csinálni vele, de ne nagyon remenykedj. :(
2016. márc. 21. 11:33
 2/5 anonim ***** válasza:
38%

Tedd egy tál rizsbe és hagyd állni éjszakára.

A rizs majd odavonz pár kínait, akik ösztönszerűen megfogják javítani a telefonodat.

Viccet félretéve, ha még bekapcsol, akkor talán tudnak kezdeni vele valamit. Vidd szervizbe.

2016. márc. 21. 11:52
 3/5 anonim ***** válasza:

Azt megmondanád ennek a kérdésnek miért kell tudatna a korod és nemed? :) Nem érzed magad elég értnek a kérdéshez vagy csak szimplán annyit akarsz jelezni vele, hogy a lányok nem értenek annyi dologhoz mint a fiúk?

Mert mindkettő elégé saját magad önbecsülésere utal.

A kérdés lényegi részéhez érve, még ha javítható is lenne ez egy nagyon régi telefon. Megértett a cserére. Hidd el egy újabbal a saját hétköznapi életed is megkönnyíted.

2016. márc. 21. 14:51
 4/5 anonim ***** válasza:

off: Én is meg akartam kérdezni, hogy minek kellett leírnia a nemét és korát. :D

on: Ne reménykedj szerintem. De egyébként sem kár érte...

2016. márc. 21. 15:24
 5/5 A kérdező kommentje:
Reflexből írtam ki! És cserélném ha lenne rá keretem! Köszönöm a válaszokat, 1000 forintért tisztították ki egy szervizben, sajnos nem tudtam kiszárítani eléggé.
2016. ápr. 6. 18:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!