Javítható-e az elázott mobiltelefon? 18 L
Véletlenül vizbe tettem a telefonomat ( Samsung galaxy s2 ) és elkezdett folyton újraindulni, ekkor vettem észre hogy vizben állt... pár órára kiraktam száradni, és most bekapcsol de csak a kezdőkép, "Samsung galaxy sII" felirta jelenik meg 1 percig és újraindul...
az aksival nincs baj, és a telefon is száraz már... Mehet a kukába, vagy még javítható?
Tedd egy tál rizsbe és hagyd állni éjszakára.
A rizs majd odavonz pár kínait, akik ösztönszerűen megfogják javítani a telefonodat.
Viccet félretéve, ha még bekapcsol, akkor talán tudnak kezdeni vele valamit. Vidd szervizbe.
Azt megmondanád ennek a kérdésnek miért kell tudatna a korod és nemed? :) Nem érzed magad elég értnek a kérdéshez vagy csak szimplán annyit akarsz jelezni vele, hogy a lányok nem értenek annyi dologhoz mint a fiúk?
Mert mindkettő elégé saját magad önbecsülésere utal.
A kérdés lényegi részéhez érve, még ha javítható is lenne ez egy nagyon régi telefon. Megértett a cserére. Hidd el egy újabbal a saját hétköznapi életed is megkönnyíted.
off: Én is meg akartam kérdezni, hogy minek kellett leírnia a nemét és korát. :D
on: Ne reménykedj szerintem. De egyébként sem kár érte...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!