Lg G4 vagy Sony z5?
LG G4 vagy Samsung S6..de a huawei p8 is kiváló.
e három közül bármelyiket választod, csak jól jársz.Évekig csúcstechnika lesz a kezedben.
Nagyon szepen köszönöm. Most egy Samsung galaxy s3 mar van, elég régi mar, szeretnek kicsit újítani. Azért nem szerettem volna először a Samsungtól mert az s3 mnal kb 3-4 hónap után kezdett el szaggatni a menüben is. Esetleg az s6 rol vannak tapasztalatok ? Ti milyennek gondoljatok ? Meg a Sony z5 is érdekelne hogy szerintetek miert nem éri meg ?
Ui.: mindenkinek ment a zöld :)
Nekem G4em van semmi baja 1 éves lassan. Nem lassúlt be jól van optimalizálva a rendszere. Andorid 6.0 . Quickcircle tok. Hátlapi gombok *.*
A többiről nem tudok nyilatkozni. Ha S6 akkor inkább már S6 edge az jobban néz ki. A Z5... Hát az egész z széria nekem ugyanolyan :D meg az annyira nem is tetszik nekem.
A Z-k max külsőre ugyanolyanok.
Ismerősömnek van S6, semmi baja vele, másik ismerősömnek három napos S7, eddig semmi baja neki sem:D
S6-ban az üzemidő a legnagyobb negatívum. A Sony-k meg abban a nagyon jók:D
köszönőm. Most irtatok jót is rosszat is szinte mindegyikről.
Megnéztem nekem a Samsung galaxy s6 edge is nagyon tetszik. De a samsungokkal nincsenek jó tapasztalataim. Ugyanígy van a sonyval is. Az lg t nem tudom hgy milyen.
A samsung és a sony csak régebben voltak rosszabbak, vagy még most is?
2-3 évig szeretném majd használni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!