Lg G4 vagy Sony z5?

Figyelt kérdés
Telefon vásárlás elott állok, ezeket néztem ki. Samsungot semmiképpen sem szeretnek, mert nincsenek jo tapasztalataim. Meg a Sony z5 compact is szoba jöhet. Applet sem szeretnek, jo az ios, de nem telefonon hanem tableten amim meg van. Vagy a sony x. 160-170 ezer forintig ha van meg ötletének kérlek írjatok meg. A készüléket GSM bol szereznem be, de olyan helyről ahonnan mar lett telefon vásárolva, a garancia is használva lett, megbizható bolt. Előre is köszi

2016. márc. 20. 16:00
 1/9 anonim ***** válasza:
Ezek közül Z5. Azt te tudd, hogy sima vagy compact.. amúgy ha nem akarsz Samsungot, minek írod be kulcsszónak? (Egyébként egy S6-tal egyáltalán nem lenne semmi bajod, a Samsungok minősége nem olyan, mint 3-4 éve. De te döntésed.)
2016. márc. 20. 18:44
 2/9 anonim ***** válasza:

LG G4 vagy Samsung S6..de a huawei p8 is kiváló.

e három közül bármelyiket választod, csak jól jársz.Évekig csúcstechnika lesz a kezedben.

2016. márc. 21. 06:42
 3/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szepen. 160-170 ezer forintban úgy tudom hogy az s6 nincsen benne. A sonyval mi a baj ?
2016. márc. 21. 17:00
 4/9 anonim ***** válasza:
S6 benne van abban az árban. Talán még az edge is belefér, de nem biztos:)
2016. márc. 21. 19:02
 5/9 A kérdező kommentje:

Nagyon szepen köszönöm. Most egy Samsung galaxy s3 mar van, elég régi mar, szeretnek kicsit újítani. Azért nem szerettem volna először a Samsungtól mert az s3 mnal kb 3-4 hónap után kezdett el szaggatni a menüben is. Esetleg az s6 rol vannak tapasztalatok ? Ti milyennek gondoljatok ? Meg a Sony z5 is érdekelne hogy szerintetek miert nem éri meg ?

Ui.: mindenkinek ment a zöld :)

2016. márc. 21. 21:36
 6/9 anonim ***** válasza:

Nekem G4em van semmi baja 1 éves lassan. Nem lassúlt be jól van optimalizálva a rendszere. Andorid 6.0 . Quickcircle tok. Hátlapi gombok *.*

A többiről nem tudok nyilatkozni. Ha S6 akkor inkább már S6 edge az jobban néz ki. A Z5... Hát az egész z széria nekem ugyanolyan :D meg az annyira nem is tetszik nekem.

2016. márc. 21. 23:11
 7/9 anonim ***** válasza:

A Z-k max külsőre ugyanolyanok.

Ismerősömnek van S6, semmi baja vele, másik ismerősömnek három napos S7, eddig semmi baja neki sem:D

S6-ban az üzemidő a legnagyobb negatívum. A Sony-k meg abban a nagyon jók:D

2016. márc. 21. 23:40
 8/9 anonim ***** válasza:
Inkább Z5 azzal nem lesz bajod egy pár évig.
2016. márc. 22. 06:26
 9/9 A kérdező kommentje:

köszönőm. Most irtatok jót is rosszat is szinte mindegyikről.

Megnéztem nekem a Samsung galaxy s6 edge is nagyon tetszik. De a samsungokkal nincsenek jó tapasztalataim. Ugyanígy van a sonyval is. Az lg t nem tudom hgy milyen.

A samsung és a sony csak régebben voltak rosszabbak, vagy még most is?

2-3 évig szeretném majd használni.

2016. márc. 22. 20:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!