Új előfizetést szeretnék kötni a Telenornál, készülékvásárlással egybekötve, a kérdésem pedig az lenne, hogy szerződés megkötésekor ki kell e fizetni az első havidíjat?
Attól függ mekkora a készülék értéke.
Drágább telefonnál kérhetik előre az első részletet vagy valamekkora összeget.
A kiválasztott konstrukcióval kapcsolatosan a szolgáltatónál érdeklődj.
Vagy ha belinkeled a választott szolgáltatást és készüléket akkor meg tudjuk mondani.
"3 havidíj ..."
iPhone 6-ot vettem 2 évre a Telekom-nál, nem kértek semmit. De ez nem mérvadó, csak a válaszoló figyelmébe szerettem volna ajánlani.
Mindenképpen függ az értéktől és a díjcsomagtól.
Én 11 éve vagyok mimdkettő szolgáltatónál előfizető. Két hete voltunk páromnak telefont nézni de az ő nevére akartunk venni. Mindkettő helyen a következőt mondták: mivel új ügyfél, ezért ha egy összegben veszi a telefont, vagy részletre, minden esetben kérnek forgalmi előleget, ami díjcsomagfüggetlen, de a következő 3 havidíjat nem kell fizetni mert már vásárlásnál ki lesz.
Maradtunk abban, hogy én hoztam ki még egy telót és így csak a telót kellett fizetni helyszínen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!