Szerintetek melyik a legjobb telefon?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 3. 17:34
1/5 anonim válasza:
hááát...ezt elég nehéz megmondani! ha kamera: Sony Ericsson Satio
...ha élmény: iPhone 3GS
...ha hardver: Google Nexus One
...ha kijelző: HTC HD2
...ha zene: Sony Ericsson W995
...ha üzleti mobil: Nokia E75 vagy Nokia E90
...ha tudás: Nokia N97 vagy N97 mini
...ha Windows: Samsung Omnia II
2/5 anonim válasza:
Nincs olyan, hogy legjobb. Egyik másik itt ott fölözi a másikat. Mire kell? Mennyit szánsz rá? Milyen környezetekbe használnád? Ha kétkezi melós vagy akkor nem hiszem hogy a csilli villi lenne a legpraktikusabb. Ha feltöltőkártyás csomagot használsz akkor fölösleges a komolyabb webkezelés. Lehetne még ragozni, de a lényeg, hogy mindenkinek az a legjobb amire telik amit választ.
3/5 anonim válasza:
az első jól mondta tökéletesen igaz én még annyiban javítanám esetleg, hogy ha zene akkor: Nokia X6
4/5 anonim válasza:
(én vok az első) a zenénél a hangminőség a lényeg és a zenei szolgáltatások (pl. PlayNow Plus), a jó lejátszó, meg az audiotechnológiák. azért gondolom így hogy a legjobb a W995, mert nekem van 2 darab sony walkman mp4-em, meg 2 walkman mobilom (az egyik w595) is, és az mp4-emben ugyanazok az audiotechnológiák vannak, mint a w995-ben(clear stereo, clear bass), és az mp4-em zenei minőségével felérőt nem találtam (persze az újabb sony walkman mp4-ek leelőzik, mert ez egy 2008-as típus, NWZ-S616F)!!! ja igen, és a w995 megkapta a 2009/2010-es EISA Legjob Zenemobil díjat!!! egyébként már amióta létezik az EISA, azóta mindig valamelyik sonyericsson walkman mobil kapja a díjat!!!
5/5 anonim válasza:
azért az üzleti mobilokból nem illik kihagyni a blackberry-t, ami kimondottan erre a szférára épít, ráadásul olyan kidolgozott rendszere van, hogy hűha...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!