Egy szilikontok +üveg fólia kombó mennyire védi a telefont?
Jól, nekem a második telefonom védi így, előtte azért kellett lecserélnem mert a fóliától simán betört.
A flip tok a 99% védelem ha nagyon félted. A maradék 1 százalékra vannak spéci ütésálló tokok jó drágán, de ha gyakran repül a teló akkor megéri.
elpusztíthatatlan!
ebayrol rendeltem műbőr tokot iPhonehoz. olyan mint a hivatalos bor tok, csak 12k helyett 1800ft. + van rajta egy 3mm üvegfólia (szinten eBay)
nem tudom mit kéne vele tennem, hkgy baja legyen a telefonnak, de az már nem minden napi eset lenne. ha leejted a kezedbol egy buliban és meg bele is rúgsz max az üvegfólia törik ripityára.
jaja az eBayen főleg kínai cuccok vannak nagyon olcsón. i5-re üveg fólia 500Ft. az eredeti iPhone bőr tökkal szinte megegyező műbőr tök 12k helyett 2000Ft. tudom, hogy nem ugyan az mint az eredeti, de apumnak eredetije van és 2év alatt az is tönkre ment neki, így meg évente ha 2-t veszek is olcsóbban jövök ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!