Betörtem a telóm képernyőjét de rajta volt a folia ami nem tort be (üveg). Ha bisszaviszem kicserelik a kepernyot? Valaki tudd errol vmit?
Figyelt kérdés
Azt hallottam hogy jobb helyeken ilyenkor kicserélik a képernyőt ingyen, ami szerintem igazságos, mert feleslegesen tettem rá fóliát. Valaki ezügyben tudna segíteni?? Ez igaz2016. márc. 7. 19:31
1/1 anonim válasza:
Életben még nem hallatom olyat, hogy ingyen kicserélik jó a képernyőt. Ez nem igaz. Ez tipikus baleset kár, amit semmilyen garancia nem fed le és nincs is olyan hülye szerviz, ami ezt a tetemes összeget bevállalja az ügyetlen tulaj miatt.
Az, hogy karcolás(!) elleni védelmet tettél rá az meg végkép nem oszt-szoroz rajta. Csak akkor van ingyen csere ha kötöttél rá vásárláskor biztosítást. Ezt amúgy számos helyen felajánlják, de nem mindenki fizeti ki az tizen ezer pluszt ez miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!