Az fair hogy már holnap harmadik hete márkaszervízben van a telefon?
Figyelt kérdés
Ráadásul most hosszú hétvége, hozzá se nyúlnak, nem küldik vissza oda ahová leadtam.
Holnap lesz három hete hogy leadtam a telefonom szervízelni (Nokia), és még semmi hír róla, ott azt mondták másfél hét, ahhoz képest... és gondolom mi a baja a telefonnak, megfelelő eszközzel 10 perc + esetleg újratelepítés (Android). 15 naphoz kéne magukat tartani, mivel cserekészüléket nem adtak, fel sem ajánlották.
Mit lehet tenni, várjak szépen csendben, vagy kinek szóljak mert elérhetőséget is csak facebook oldalt találtam (nokia care).
2016. márc. 13. 20:21
11/15 A kérdező kommentje:
Nokia X-ről van szó. Jó igen Budaörs benéztem...
2016. márc. 14. 06:47
12/15 bp1985 válasza:
1. A 15 napra törekedni kell, de nincs maximális határidő.
2. Azt ugye nem gondolod, hogy csak a te telefonoddal foglalkozik mindenki?
3. A cseretelefon nem kötelező. Ha van adnak, ha nincs, nem adnak.
13/15 A kérdező kommentje:
Nem csak az enyémmel, de már írtam hogy nem valami sok lenne vele a munka, ha minden igaz egy bootloader újraírás, meg feltelepíteni. Egyébként meg elég gáz és minősíti is a - mostmár microsoft - márkát, hogy ennyi telefonjuk szervízben csücsül? Nagyon fain.
2016. márc. 14. 07:46
14/15 bp1985 válasza:
A tmx vagy 10 gyártónak a szervizbe...
15/15 A kérdező kommentje:
Új fejlemény amúgy azóta: megkaptam a telefont, kaptam még hátlapot is hozzá... sokáig nem örülhettem neki, mikor kiderült hogy főpanel csere után (!) nem jó a mikrofon része, azaz nem lehet vele telefonálni. Most vagy elbták, vagy valami használt panelt beledobtak... Hát mondom ezfsza, vihetem vissza még egy hónapra.
2016. márc. 23. 13:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!