Galaxy s7, iphone 6+ vagy lumia 950xl?
Szerintem ezek közül Apple iphone.
Én azt választanám.
Igényeidtől függ. Lumia 950-et ugyanakkor egyelőre nem tudom ajánlani a Windows 10 miatt. Munkahelyen fejlesztünk rá, és egyelőre az a konszenzus, hogy "nem készült el" - ennyi pénzt pedig egy félkész rendszert használó készülékre nem adnék ki.
Galaxy S7 hardveresen nagyon egyben van, kamerája egyenesen bámulatos - mondom ezt úgy, hogy iPhone felhasználó vagyok. Egyedül szoftveres téren lehetnek problémák (memóriakezelés, frissítések), sajnos itt Samsung nem szokott jeleskedni (többi Androidos gyártóhoz viszonyítva sem).
Ha hosszútávra tervezed akkor lumia.
De amúgy saját tapasztalatból mondom hogy nem szükséges drága telefonokat venni. Nekem egy lumia 640 van wp10-zel ami 45e ft volt és mindenre megfelel amire kell (játék internet, office).
Amúgy én is szeretnék egy lumia 950-est, de csak a 32 gb-os tárhely és a windows hello miatt.
De természetesen ha iphone-t akarsz akkor nagyon a zsebedbe kell nyúlnod. Androidból meg valamilyen kőkeményű hardvertest vegyél mert pár hónap múlva elkezd lassulni.
Ez csak az én véleményem, de te döntesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!