Nekem galaxym, anyamnak 6-os iphone-ja van.. hidd el, egyik sz#rabb mint a másik.
2016. márc. 4. 02:04
2/9 anonim válasza:
Nekem iPhone 6S van.
Tökéletes,és iszonyú gyors.
Az ujjlenyomat olvasó benne olyan szinten hamar reagál,hogy ahogy megnyomod,hogy feloldjad,utána ugye meg egy ujjlenyomat olvasással,mar fel is oldotta előtte.
A 3D touch is nagyon jó.
Az új kamera is,és a live képek a legjobbak.
Ezelőtt iPhone 5 volt nekem,az is jó volt,de ez fényévekkel többet tud.
Samsungról nem tudok nyilatkozni,amióta iPhone-om van,iOS párti vagyok.
2016. márc. 4. 08:14
3/9 A kérdező kommentje:
Köszi nektek. :)
1. válaszoló, mi a problémád a galaxyddal meg az iPhone-nal? Nem ismerem még egyiket sem, eddig tűrtem a kőtelefonokat :D
2016. márc. 4. 12:38
4/9 anonim válasza:
Szerintem a Galaxy S7-ről még senki nem tud neked vélemény mondani...
Nekem szintén iPhone 6S-em van, és meg vagyok vele elégedve, szerintem nagy eséllyel te sem bánnád meg.
2016. márc. 4. 17:05
5/9 A kérdező kommentje:
Ha valaki előrendelte, akkor már lehet neki szerintem. De ha nem is, akkor aki ért a samsungokhoz, biztos tudna valamit mondani róla, esetleg az előző szériák alapján.
A 6s felé hajlok amúgy, csak gondoltam felteszem a kérdést, hogy az iOS vagy az android vált be másoknak jobban. Eddig androidom volt, de még a régi típusú és nem igazán szeretem.
2016. márc. 4. 19:04
6/9 anonim válasza:
Jóval többet tud az S7 helyedbe nem haboznék.
2016. márc. 4. 22:37
7/9 anonim válasza:
Természetesen a Samu, de ha megengeded, hogy modjak egy jó tippet, akkor LG G5 a tutibb mint ezek!!
2016. márc. 5. 17:38
8/9 anonim válasza:
S7 vagy s7 edge, több tesztoldalon írták, hogy sokkal jobb mint a iphone
2016. márc. 19. 11:57
9/9 Vakond777 válasza:
Szia!Én egészen iphone 6-ig kitartottam az apple mellet iphone 3g-vel kezdtem.És most váltottam S7 edgére.A kedvesemnek iphone 6s van de most veszünk neki s7 edgét.Csak néhány szóban a külömbség,hát kb amikor az s7 edgét mellé rakom az i6s nek akkor kb elszégyeli magát az iphone.Nem mondom hogy rossz teló az iphone csak valahogy a Samsung elhúzott mellete mind innovációban mind szoftveresen.Azért szerettem mindíg az apple termékeket és az iphonet is mert irányt mutattak hogy hogy kel kinéznie egy mobílnak mit kel tudnia stb.Csak az a baj hogy az apple sajnos álva maradt a többiek meg elszágúldottak mellete.Az I6-om 235ezer ft volt basszus akkor legyen már benne olyan kijelző minimum mint egy sgs 6-ban vagy egy sgs 5-ben,egész nap az ember a kijelzőt nézi végül is rendesen rossz ránézni a párom i6 osára meg ő is mondja hogy tiszta szégyen a két készülék egymás mellet és nem csak a kijelző hanem maga az egész készülék.Az Applenak kellet volna ilyen készüléket csinálni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!