Te melyiket választanád? Samsung A3 vagy Huawei P8Lite?
Nem tudok dönteni annyira egyformák árban és tudásban.Számomra a tökéletes kamera és kijelző a lényeges a többi annyira nem. Az A3-t már próbáltam szuper kamera és a kijelző is tökéletes ellenben a Huawei 13 megás kamerát és 8 magos processzort kínál egy IPS kijelzővel de ezt még nem próbáltam, na és persze a Samsung az minőségi a Huaweiről nem tudom ez elmondható e.
Szerintetek ? Mondjatok véleményt!
Viccelsz? A Huawei is ugyanolyan jó minőségű, viszont sokkal stabilabb telefonokat csinál, ár-érték arányban sokkal jobbak, és tovább kapnak frissítést, mint a Samsungok!
Amúgy ez a 2 típus inkább csak árban azonos, hardveresen a Huawei mindenben jobb: gyorsabb processzor, nagyobb ram, nagyobb tárhely, nagyobb akksi, nagyobb felbontású kijelző, ráadásul a kamerája is bár ugyanolyan minőségű képeket készít, de nagyobb felbontásban, és dupla vakuja van.
Egyértelműen a Huawei!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!