Samsung Galaxy S4 vs. Huawei P8 Lite?
A Samsung Galaxy S4 is egy viszonylag jól sikerült ketyere, de a Huawei P8 Lite-tal azért mégse hasonlítsd már össze... Ha szépen beírkálod a Google keresőjébe, hogy "Samsung Galaxy S4", meg azt is, hogy "Huawei P8 Lite", neadj'Isten még olyan oldalt is keresel, (Gsmarena) ahol össze van hasonlítva a két készülék egymással, akkor az szerintem bőven kitenne egy "indoklást".
Szóval Huawei P8 Lite, aztán majd felfedezed az okokat, hogy miért... ;)
Nem tudom, Szerintem e két telefont nem lehet összehasonlítani mert butaság lenne. az egyik 2015ös a másik 2013as (lehet hogy az elözö válaszolo erre utalt... no mind1)
Volt szerencsém látni, használni, és egymás mellét tenni!
de én mégis azt mondom hogy a samsung! miért? Ha e kettö között kéne választanom NEM márka mánia miatt! Akkor szinte biztos. Méghozzá ezek miatt:
Specifikáció:
Huawei P8L 720 x 1280 pixel míg az SGS4 full hd
mind2 8 magos azzal a különbséggel hogy a HP8l 1 db 8 magos 1,2 van míg a sgs4be 4mag 1,6 4mag 1,2 ghz enne annyi hátránya van hogy csak 4 mag fut egyszerre a játékoktól függően, pláne hogyha nem enged a játék 1 magnál többet használni. xDDD
Mind2 ugyan az a android fut csak hogy elvilág már 6.0.# is lesz s4 re Samsung kiadja elvileg.
Ill ami mellett nem tudok elmenni az a bövitmények amivel a huawei nem rendelkezik. pl: Grup play
Számomra ez mindig is szorakoztató, használható dolog volt csoportos zene, video egyszerre. :DD
Akkor a infra led, bármilyen infrával vezérelhető dolog: TV, Projektor, Led vezérlő, stb.
Maga az S akk ami mindent lemet a telorol ha szeretnéd, nem tudom huaweinel ez hogy meg?
Akkor Screen mirroring TVre és ugyan ugy vissza is persze, ez sincs benne.
Durván ennyi fényképezőjét megnézem holnap mi a különbség és leírom jó lesz? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!