Samsung Galaxy S4 vs. Huawei P8 Lite?
Figyelt kérdés
Melyik a jobb és miben jobb? Melyiket éri megvenni?2016. márc. 1. 20:23
11/13 A kérdező kommentje:
Utána nézhetsz, de 4 mag van benne:)
Processzor típusa
SoC/CPU: Qualcomm Snapdragon 600 APQ8064T
GPU: Adreno 320
Processzormagok száma 4 magos
Processzor sebessége 1.9 GHz
RAM 2048 MB
Belső memória mérete 16 GB
2016. márc. 2. 17:07
12/13 anonim válasza:
Kicsit még kutass, ;) Egyébként már leírtam. Plusz ne árukeresőn nézd ezeket Leírásokat. XD TÁDÁ!
"
Other models include Samsung's Exynos 5 Octa system-on-chip with a heterogeneous CPU. The octa-core CPU comprises a 1.6 GHz quad-core Cortex-A15 cluster and a 1.2 GHz quad-core Cortex-A7 cluster. The chip can dynamically switch between the two clusters of cores based on CPU usage; the chip switches to the A15 cores when more processing power is needed, and stays on the A7 cores to conserve energy on lighter loads.
"
13/13 A kérdező kommentje:
Akár hol nézed szerintem egy S4-ben 4 mag van, ismerõsömnek S4 van, abba is 4 mag van, nem tudom te hol láttál 8 magos S4-et, de oké:)
2016. márc. 5. 20:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!