Mobilról miért nem lehet a segélykérő számokat hívni?
Figyelt kérdés
Egyrészt miért más a vezetékes szolgáltatók kötelezettsége? Másrészt miért nem olyan gálánsak a mobilszolgáltatók, hogy segélyhívást ingyen lehessen kezdeményezni, ami adott esetben életet is menthet? Ráadásul a hívásoknak valószínűleg elég kis százalékáról sőt ezrelékéről vagy tízezrelékéről lehet szó, amit bőven ki tudnak termelni a nagyságrendekkel nagyobb nyereségükből.2016. márc. 10. 21:12
1/6 anonim válasza:
eddig lehetett még kártya nélkül is,most már nem?
2/6 anonim válasza:
Lehet! Ingyenes!
A múlt héten hívtam mentőt sajnos egy megállóban rosszul lett nőhöz. Előfizetésem(a legkisebb vodacsomag)van.
3/6 anonim válasza:
Honnan veszed ezt a butaságot, hogy nem lehet hívni? Én is hívtam már a 112-t.
4/6 A kérdező kommentje:
melyiket ingyenes? 107? 112? 105? 104?
2016. márc. 10. 23:19
5/6 anonim válasza:
mind ingyenes és kártya nélkül is hívható
6/6 anonim válasza:
Amíg lehet,a 104-t(105,107) hívom,ha kell!!!
Sajnos ha ma valaki a 112-t hívja,értékes perceket veszíthet,mert a vonal végén talán túl alaposan kikérdezik...majd csak utána kapcsolják az illetékest,akár a mentőkről,akár a tűzoltókról,stb. van szó- És itt ismét el kell mondani,amit a 112 diszpécserének már egyszer elmondtam.
Viszont elképzelhető,hogy okostelefonról Skipe alkalmazással telefonálsz,az NEM alkalmas segélyhívásra!
2.voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!