Kacola kérdése:
Nem tudok hívást indítani, de fogadni igen. Ez mitől lehet?
Figyelt kérdés
Van egy német Aldi Talkos (MeridonMobile) kártyám. Bármilyen telefonba rakom és bármilyen számot hívok, kisípol és magyarul bemondja, hogy előfizető nem kapcsolható. Viszont, ha engem hívnak akkor kicsöng. Mitől lehet ez? Sérült a kártya?2016. márc. 10. 16:45
1/3 Boda Gergő válasza:
Esetleg fel kéne tölteni az egyenleget? mivel Magyaroszágon német sim-et használsz van roaming díj is a híváson. esetleg nem aktív a roaming szolgáltatás és azt kellene aktíválnod?
2/3 A kérdező kommentje:
Másodikán lett feltöltve, 30 eur van rajta. Másnap még tudtam hívni róla, azután már nem. Hogy tudom beállítani a roaming szolgáltatást?
2016. márc. 10. 17:20
3/3 A kérdező kommentje:
Úgy néz ki megoldódott :D Hálózatot váltottam és így működik, igaz olyan mint a mesében: hol jó, hol nem.
2016. márc. 10. 19:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!