1 hónapos iPhone 6s-ről nem tudok hívást fogadni és indítani, mi lehet az oka?
Figyelt kérdés
Beállításokkal, szolgáltatóval, SIM kártyával minden rendben, ellenőriztem. Net is működik sifiről, meg minden más. Ki vagyok akadva. Előtte Sony Xperia Z1 Compactom volt, az meg típushibás volt, akadozott, lefagyott, kidobott. 6s idáig bírta a strapát, és akkor jön ez. Egyik pillanatról a másikra nem tudom használni. Szoftverfrissíteni akarják. Szerintem nem létezik olyan telefon ami patent lenne...2016. jan. 15. 13:27
1/6 A kérdező kommentje:
sifi = wifi
2016. jan. 15. 13:29
2/6 anonim válasza:
"SIM kártyával minden rendben, ellenőriztem."
Ne te ellenőrizd, vidd be a szolgáltatóhoz és nézesd meg.
Előfordulhat hogy gond van a SIM-el.
3/6 A kérdező kommentje:
Igen, a szolgáltatónál voltam, ott ellenőrizték!
2016. jan. 15. 14:07
4/6 anonim válasza:
Garancia erre nem vonatkozik? Furcsállom. De itt borzasztó sokan vannak akik ugyan ezt a problémát írják.
5/6 anonim válasza:
"Igen, a szolgáltatónál voltam, ott ellenőrizték!"
1 variáció: ott se volt jó és azt mondták így van ez rendjén te meg hazamentél?
2 variáció: ott jó volt és mire hazaértél már nem?
Mindkét esetben vidd vissza ha a telót ott vetted és garis, és akkor is ha máshol vetted és garis.
Ha máshol vetted és nem garis, abban az esetben a teló mehet szervízbe, vagy a jófogásra olcsón.
6/6 A kérdező kommentje:
Garanciás, de nem a szolgáltatónál vettem, független. Hazamentem és leürítettem a telefont, lementettem róla mindent, biztonsági mentettem stb.
Jelenleg felküldték a központba, remélem csere lesz egy az egyben...
2016. jan. 16. 14:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!