Lehet hülye kérdés de láttam, hogy a samsung s5230-as van La Fleur színben és nagyon megtetszett. Nekem most pinkbe van. Lehet hozzá venni esetleg ilyen elő-hátlapot?
szijjaaaa hogy lehet rá tenni rajz progit?
Amugy igen lehet rá tenni nekem is az eladó nö mondta deeeeeee kb 10ezer hogy elöröl lecseréljék pedig én ma ejtettem el a betonon még pattogot is és látszik azért az elölapján:S:( ugy utálom ez miatt most magam de ha ti máshogy tudjátok akkor infokat kérek:D hogy hogy lehet leszedni elöröl?
az elülső lapot lelehet egyáltalán szedni?
nekem ilyen van (bordó la fleur) és nemmerem erősen nekhogy eltörjön vagy valami ^^
Sziasztok!!!!
Nekem is samsung s5230-am van már egy éve...éppen ma láttam az új la fleur-t élőben és nagyon megtetszett...
Tuti hogy lehet elő és hátlapot cserélni rajta mert én is néztem...sőőőőt még lehet az oldali részt is cserélni hogy ugye ne maradjon alap színű ami lehet nem is menne az új színhez. Én mikor szerettem vna régebben rózsaszín külsőt rá vaterán kompletten 6000ért találtam úgy hogy elő hátlap és belső rész...de lehet variálni...van aki csak előlapot akar...stb. Amúgy vaterán keressetek mert ott annak ellenére hogy olcsó új,csomagolt terméket kaptok csak azért olcsó mert külföldről veszik nagy tételben.
remélem tudtam segíteni...
most én is keresek ilyen hátlapos szettet hozzá...ha találok jó árba szólok itt is:D
E kérdés engem is érdekelne, hogy lehet e kapni La'Fleur komplett házat (előlap, középső lap, hátlap)
Nekem a barátnőm telefonja ilyen, de sajnos tegnap történt egy kis baleset a 8 hónapos kutya kicsit megrágta.
Ma voltam gsm boltba érdeklődni, ott azt mondták hogy ehhez a telefonhoz La'Fleur komplett ház nincs, csak: fehér, fekete, pink :( Úgy 7 ezer forint
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!