Megéri venni S7 Edge -et iPhone 6s Plus mellé?
Figyelt kérdés
Szóval már van egy iPhone 6s Plus telefonom, de igazán megtetszett a Samsung Galaxy s7 edge is. Gondolkodtam hogy talán lecserélném de nem szeretnék a iPhone tól sem megválni. Ha két telefonom lenne az nagyon nagy hülyeség szerintetek? Androidról nincs túl jó véleményem bár még sosem használtam csúcskategóriás androidos telefont szóval talán itt lenne az ideje. Mit gondoltok?2016. márc. 8. 13:16
1/5 anonim válasza:
6s Plus szerintem szebb, letisztultabb, és szerintem az edge értelmetlen, többek között mert hasznos képernyő területet vesz el a lehajtás. Csak a külsejéért párhuzamosan tartani két ilyen árú telefont szerintem nem éri meg. Persze ha nem jelent ekkora kiadás különösebb gondot, akkor miért ne...de ennyi erővel bármilyen szép tárgyat vehetsz.
2/5 anonim válasza:
Minek egy csúcskategóriás androidos telefont venni az i6s+ mellé? Nekem is i6s+ van, második telefonnak meg egy samsung galaxy A5. Telefonálásra, SMS-ezésre, Viberre megfelel.
3/5 anonim válasza:
Ez mekkora hülyeség, minek két telefon? Ez nem olyan, mint az autó, hogy van egy alapdarab hétköznapokra, meg egy luxus csak úgy, szerelemből.. Valószínűleg mindig pont a másik kellene, mint ami épp nálad van, vagy mindkettőre megvásárolnál minden appot, játékot, ugyanazokat a fotókat tartanád, stb.
4/5 anonim válasza:
Megérni nem éri meg, mert mi a töknek lenne 2 telefonod ha már van egy ami kifejezetten jó.
Csak dísznek meg nem telefont vennék, főleg hogy ami ma még csúcs kategória, az pár év alatt ajtótámaszték lesz. Akkor már inkább vennék egy elegáns órát, mert az később is érték marad.
5/5 KÁ ügynök00 válasza:
igen de tudod hogy az együtt 400000ft
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!