Meg lettem bízva hogy vegyem meg a céges mobilokat, összesen 10+2db, feltétel hogy azonos márka és típus legyen.2db lehet egy kategóriával jobb, de ugyanaz a márka. Javaslat? Max 30-35. 000/db, a két jobb pedig 45-ig MAX
Figyelt kérdés
Lehetőleg független vagy Vodafone. (sim kártyák már megvannak)
Én valami lumiában gondolkodtam, nem tudom az androidosak mennyire használhatóak ebben az árban? Ugye más meg nincs... Iphone horror áron, Blackberry szintén...
2016. márc. 7. 18:40
11/15 anonim válasza:
Na ez egy hatalmas hiba volt. Amire rábeszéltek kb papírnehezéknek jók, használhatatlan vackok lesznek. 512 MB-os android telefon? Jesszus. 2-3 hónapon belül majd újakat kell venni, mert mindenki földhöz vágja őket. 4 giga belső tárhely, borzasztó anyagminőség, kamera még szövegfotózásra is alkalmatlan. Annak is örülni kell, ha telefonálás közben nem indul újra a telefon. Ezért nem kell hallgatni az eladókra. Megmondod, hogy mit akarsz és kész. Persze mindig megpróbálják a vevőre ráerőszakolni az olyan termékeket, ami a kutyának sem kell mert olyan szarok és százával porosodnak a raktárban. Veled most épp ez történt és bedőltél neki. Kiváló és olcsó telefonok helyett vettél egy kupac hulladékot.
12/15 anonim válasza:
Ha még tudod akkor azonnal mond vissza a rendelést, mert felesleges pénzkidobás, csak mindenkit megszívatsz vele.
13/15 anonim válasza:
Támogatom a két utolsót, ha csak megrendelted és nem fizettél máris, mondd le azonnal, ha tudod a boltos számát, máris hívhatod. 512 MB ram az évekkel ezelőtti Gingerbreadhez még elment. Neked pedig stabil készüléket kell a kollégák kezébe nyomni.
"De egy bolt csak jobban ért hozzá"
Ezt a butaságot pedig örök életedre verd ki a fejedből. A bolt eladni akar, bárhogyan is, Hogy te utána mit kezdesz vele, azt már a bolt leszarja.
14/15 A kérdező kommentje:
Közben kirúgtak...
2016. ápr. 2. 11:21
15/15 anonim válasza:
ilyen szar telefonvásárlás után nem is csodálom :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!