Meg lettem bízva hogy vegyem meg a céges mobilokat, összesen 10+2db, feltétel hogy azonos márka és típus legyen.2db lehet egy kategóriával jobb, de ugyanaz a márka. Javaslat? Max 30-35. 000/db, a két jobb pedig 45-ig MAX
Figyelt kérdés
Lehetőleg független vagy Vodafone. (sim kártyák már megvannak)
Én valami lumiában gondolkodtam, nem tudom az androidosak mennyire használhatóak ebben az árban? Ugye más meg nincs... Iphone horror áron, Blackberry szintén...
2016. márc. 7. 18:40
1/15 anonim válasza:
Attól függ, hogy milyen cég? Mire használnátok? Csak telefonálás, SMS küldés, E-mail stb, navigáció ? Ha ezek a szempontok és senki sem akar egy lapát méretű telefont akkor a Lumia 532-t ajánlom, ~25.000 Ft/db. 2 jobbnak pedig Lumia 640 LTE ~43.000 Ft
2/15 A kérdező kommentje:
Vélemény?
10db Lumia 532
2db Lumia 550
2016. márc. 7. 18:46
3/15 A kérdező kommentje:
Egyszerre írtunk. Semmi extrára nem lenne használva (főleg telefon+sms ill email) csak jó ár.érték arányúak legyenek. Nem baj ha vannak benne extra dolgok, gps stb.
2016. márc. 7. 18:48
4/15 anonim válasza:
NNEEEEM 10db 532 + 2 db 640 LTE FOGD FEL HOGY A /!§ LTE JOBB MINT AZ 550
6/15 A kérdező kommentje:
NEm hiszem hogy az LTE rendszer ki lenne használva, ill az 550 újabb (úgy tudom) amitől nem feltétlen jobb persze.
2016. márc. 7. 18:51
7/15 anonim válasza:
Erre a feladatra tökéletes lesz az 532, bátyámék fuvarozócégének is ezt ajánlottam. 6 darabot vettek, mindenki meg van vele elégedve. Offline navi működik külföldön is net nélkül, szóval nekik ez még plusz pont is. Fagyni, akadni pedig egyáltalán nem fog. Viszont az 550 nem olyan jó választás, főleg az instabil Win10 miatt. Nézz utána a 640-nek, lehet kapni sok helyen 45 alatt.
8/15 anonim válasza:
640 LTE-t használok, feleségem is. Nagyon megbízható (mondjuk ez a legtöbb Lumiáról elmondható). A fagyás mentesség, tökéletes offline navigáció mellé még pozitívumként említeném az Office-t, amit teljes értékűen lehet használni!
9/15 A kérdező kommentje:
Lebeszéltek a boltban a Lumiáról, így végül javaslatra ezek lettek, kipróbálni nem tudtam de jó ár érték arányúak és nem nagyon van rá panasz, ám legyen, megrendeltettem velük:
ALCATEL ONETOUCH Pixi 3 (3.5) Dual Sim, Black (25.990ft)
és a másik kettő:
ALCATEL ONETOUCH Pixi 3 (4) Dual, Black (33.990ft)
2016. márc. 8. 13:44
10/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a segítséget, még ha nem is az lett végül amire én gondoltam. De egy bolt csak jobban ért hozzá.
2016. márc. 8. 13:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!