Melyik a jobb telefon?
Figyelt kérdés
Lg V10 Nexus 6p Sony Z5 Szerintetek melyik a legjobb Kép és kamera a legfontosabb de azért a többi is :) Koszi a válaszokat2016. márc. 3. 23:25
1/15 anonim válasza:
Összességében a Nexus, a szoftver miatt.
3/15 Wadmalac válasza:
Lg a Nexus beszállítója is, ezért most az Lg csúcsmodelljei a Nexussal egyenértékű szoftvert kapnak. Tehát ez ne legyen akadály a választásban.
Ez a három teló annyira egyenértékűen színvonalas, hogy egy ec-pec-kimehetsz választással sem hibázhatsz.
4/15 anonim válasza:
De viszont a Nexus 6P még 3 évig is támogatva lesz,az LG V10 már nem olyan biztos.
6/15 Wadmalac válasza:
"De viszont a Nexus 6P még 3 évig is támogatva lesz,az LG V10 már nem olyan biztos."
Hmm, erre azért ne vegyél mérget. A Nexus szériában is megállítják a régebbiek frissítését. És most az LG csúcsmodelljei a Nexusokkal együtt kapják a frissítéseket.
7/15 A kérdező kommentje:
Ma rendeltem meg a V10 Kedden jön! Koszi szepen aki időt szánt rá, hogy válaszolt
2016. márc. 5. 17:04
8/15 Wadmalac válasza:
Majd kíváncsi leszek a benyomásaidra.
9/15 A kérdező kommentje:
Akit érdekel: Ma jött meg hozzám 3kor mentem érte jó kis telefon elég nagy nagyon jó minőségű képernyővel. A Kamera is jó de tobbet vártam.Atom gyorsan feltoltodik. 10/9.
2016. márc. 8. 20:59
10/15 A kérdező kommentje:
És persze gyors :)
2016. márc. 8. 20:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!