Nokia 5230 vs. Samsung S5230?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 1. 19:18
2/28 anonim válasza:
nokia mint márka is megbízható és starabíró telefon...nekem mondjuk samsung s5230-asom van megvagyok vele elégedve teljesen.
4/28 anonim válasza:
Samsungot soha nevegyél!!!Nokiát vagy Sony ericcsont!!!!
6/28 anonim válasza:
Nokia :)
imádni fogod...
sokkal-sokkal jobb, mint egy samsung... de szerintem ha bemész egy boltba és kipróbálod mindkettőt, akkor magadtól is rájössz.
én is majdnem samsungot vettem, de szerencsére a nokiát választottam (igaz én 5530-at vettem) de az az 5230 is szuper:)
bár elmondom azért hogy az 5530 drágább egy 10essel(lehet 15) kb, viszont 3,2 MP a kamera, van benne wifi, jár hozzá memóriakártya 4GB.
szóval nokia:)(L)
7/28 anonim válasza:
samsung!sokkal jobb bármit is mondanak a többiek!
8/28 anonim válasza:
én samsung párti vagyok de hogy így utána olvastam a nokia okosabb telefon de a samsung meg jobban néz ki :P de most kivételesen a nokiára szavazok
9/28 anonim válasza:
A nokia egy okostelefon GPS-el, és mostmár ingyenes navigációs szoftverrel.
10/28 anonim válasza:
nem egy kategóriában vannak.a samsung ien játektelefon-komolytalan,a nokia pedig gps-es nyilt forrású oprendszeres mobil,amely nagyon jó navigációra,programokra és zenére-ugynais xpress music,kihangistva jobban szól...Na EZEK KÖZUL MELYIKET IS TUDJA A SAMU?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!