Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Lg g2 mini telefonom pár...

Lg g2 mini telefonom pár napja elkezdett extrém módon merülni, mitől lehet ez?

Figyelt kérdés

Nem telepítettem új programot, ugyanolyan beállítások mellett fut, ráadásul a programok nagy részt le is állítottam alkalmazáskezelőben, de így is lemerul alig több, mint fél napa altt -úgy, hogy alig használom. Eddig ugyanennyi használat mellett 1,5 napot bírt.

Ni csenek rajta fleeleges programok, GPS nem fut, fnem használt progik kilőve, fényerő a minimumon, vírusirtő semmit nem talált... :/

2016. febr. 26. 18:29
 1/1 anonim válasza:
ha van rajta facebook app, az nagyon lehúzza, akkor még jobban ha le van tiltva, de lehet, hogy akkumlátor baja van, sztem nézesd meg
2016. febr. 26. 18:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!