Samsung Galaxy A5 2016 vélemény?
Figyelt kérdés
Jövő hónapban tudnám megvenni. Szerintetek milyen?
Esetleg aki tud jobban ebben az árkategóriában Vodafone-nál azt is meghallgatom
2016. febr. 25. 12:16
11/15 A kérdező kommentje:
Kamera az engem egyáltalán nem érdekel.
Olyan telefonokat írjatok már inkább ami a Vodafone-nál is van.
2016. febr. 26. 10:58
12/15 anonim válasza:
biztos hogy vodafonnál akarod venni, nem lenne jobb függetlenül pl: emag? csak mert a vodánál nem a leg barátibbak az árak ha esetlen függetlenül veszed akkor 80k lg g3, 120k iphone 5s 16 gb, 115k sony z3, z5 compact 115k, htc m9 120k stb.
13/15 anonim válasza:
Én nemrég kaptam és imádommm habár az ára tényleg magas de 30kval olcsóbban vettem No.ba
14/15 A kérdező kommentje:
Időközben én is a Samsungot vettem. Elég jó telefon. Annyi hibám van hogy mobilnettel nagyon melegszik. Mással semmivel csak mobilnettel. Másik hiba hogy a térerő könnyen elmegy. Ez ami olyan rossz. Egy másik hiba ami nekem annyira nem számít az az hogy a hangszóró elég gyenge és a rezgés is. Ezeket leszámítva egy elég jó telefon és nagyon szép is.
2016. jún. 12. 19:30
15/15 Angyaltiara válasza:
Nekem Samsung Galaxy A5 2016-om van és nagyon jó telefon. Ajánlani tudom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!