Szerintetek Samsung Galaxy A5 2016, Samsung Galaxy S6 vagy Iphone 6/6s érné meg jobban?
Nekem még nem volt egyik sem de nagyon sokaktól hallottam hogy a Samsung-ok 1 év után jelentősen lassulnak, és nem érkezik olyan gyakran rájuk rendszerfrissítés mint az Iphone-ok ra!
Egyik ismerősömnek Note 4 volt de folyton volt valami baja volt,2 havonta vitte szerelőhöz (nem valami sufni helyre hanem a szolgáltatóhoz):) remélem segítettem
Ez az IOS vs Android-tól elég messze áll...
Egyrészt a Samsung-on TouchWiz van ami nagyon eszi az erőforrásokat,a ROM pedig nincs elég jó optimalizálva,a támogatás 0.
De azt ne felejtsük el hogy az Android NEM EGYENLŐ A SAMSUNG-gal.Sokan jönnek ide szidni az Androidot,a többségüknek valami Samsung-juk van valami gyenge telefon alatt.Az eredeti Stock Android az nem akadozik,nem lassul le,kap normális támogatás.(Nexus,Moto,Google Play Edition modellek)+ még néhány gyártó ami tud jó telefonokat csinálni(Oneplus,Xiaomi,Meizu,Huawei,Lenovo stb.).
Strapabírónak egyiket se nevezném,ha az kell akkor a CAT vonalon kell körülnézni.Az Iphone-ról annyit hogy valóban jók de nem ár/érték bajnokok,ez csak azoknak jók akiknek van 200K-juk egy telefonra de ennyiért már valóban egy olyat kapnak amihez nem kell hozzányúlni 2-4 évig.
Alsó kategóriás Samsungokat ne soroljuk már egy szintbe a 200-300ezres iphonokkal!
Először is haveromnak Note 4-e van és at égadta világon semmi baja, nem akad ilyenek.
Akinek meg akad az meg telhányja mindenféle felesleges alkalomazással és játékkal jön ide sírni, hogy sza r az android.
Holott az iphone-nál köztudott hogy 70% a 16 Gb-st veszi amire sokkal kevesebb dolog fér mint egy 32,64,128GB-os Galaxy s6-ra és jön rajkodni, hogy fagy...
Ios gyorsabb ez tény...
De Samsung galaxy s6 is gyors és sokkal szebb a kijelzője.
Amúgy sétálj be a Média Marktba, papíron hiába nézed élőbe jössz rá, hogy mit fikázol igazán
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!