Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Szerintetek Samsung Galaxy A5...

Murguly Patrik kérdése:

Szerintetek Samsung Galaxy A5 2016, Samsung Galaxy S6 vagy Iphone 6/6s érné meg jobban?

Figyelt kérdés
Az ár különbséget ne nézzétek csak tapasztalat. Olyanra vagyok kíváncsi hogy akadás mentes-e, strapabíróság, stb..

#Samsung Galaxy A5/S6
2016. febr. 13. 13:45
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Én iphone 6 párti vagyok mert évek óta stabilan működik az operációs rendszere az IOS, stabil nem fagy, ha vigyáz rá az ember akkor több évig kiszolgál sőt két év utén is viszonylag jó áron eladható.
2016. febr. 13. 13:52
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Nekem még nem volt egyik sem de nagyon sokaktól hallottam hogy a Samsung-ok 1 év után jelentősen lassulnak, és nem érkezik olyan gyakran rájuk rendszerfrissítés mint az Iphone-ok ra!

Egyik ismerősömnek Note 4 volt de folyton volt valami baja volt,2 havonta vitte szerelőhöz (nem valami sufni helyre hanem a szolgáltatóhoz):) remélem segítettem

2016. febr. 13. 13:58
 3/6 anonim ***** válasza:

Ez az IOS vs Android-tól elég messze áll...

Egyrészt a Samsung-on TouchWiz van ami nagyon eszi az erőforrásokat,a ROM pedig nincs elég jó optimalizálva,a támogatás 0.

De azt ne felejtsük el hogy az Android NEM EGYENLŐ A SAMSUNG-gal.Sokan jönnek ide szidni az Androidot,a többségüknek valami Samsung-juk van valami gyenge telefon alatt.Az eredeti Stock Android az nem akadozik,nem lassul le,kap normális támogatás.(Nexus,Moto,Google Play Edition modellek)+ még néhány gyártó ami tud jó telefonokat csinálni(Oneplus,Xiaomi,Meizu,Huawei,Lenovo stb.).

Strapabírónak egyiket se nevezném,ha az kell akkor a CAT vonalon kell körülnézni.Az Iphone-ról annyit hogy valóban jók de nem ár/érték bajnokok,ez csak azoknak jók akiknek van 200K-juk egy telefonra de ennyiért már valóban egy olyat kapnak amihez nem kell hozzányúlni 2-4 évig.

2016. febr. 13. 14:49
 4/6 A kérdező kommentje:
Én is az IOS-t tartom stabilabb rendszernek, és most ugy akarok telefont venni hogy 3-4 évig jó legyen. Nekem most Samsungom van de 1 év után nagyon belassult és már kezelhetetlen szinte.
2016. febr. 13. 14:57
 5/6 anonim ***** válasza:

Alsó kategóriás Samsungokat ne soroljuk már egy szintbe a 200-300ezres iphonokkal!

Először is haveromnak Note 4-e van és at égadta világon semmi baja, nem akad ilyenek.

Akinek meg akad az meg telhányja mindenféle felesleges alkalomazással és játékkal jön ide sírni, hogy sza r az android.

Holott az iphone-nál köztudott hogy 70% a 16 Gb-st veszi amire sokkal kevesebb dolog fér mint egy 32,64,128GB-os Galaxy s6-ra és jön rajkodni, hogy fagy...

Ios gyorsabb ez tény...

De Samsung galaxy s6 is gyors és sokkal szebb a kijelzője.

Amúgy sétálj be a Média Marktba, papíron hiába nézed élőbe jössz rá, hogy mit fikázol igazán

2016. febr. 13. 20:54
 6/6 anonim ***** válasza:
ezek közül csakmos alma, a samsung optimalizációró meg annyit hogy az előző tegra 3-as tabletem 4.1 stock droiddal gyorsabb mint a snapdragon 800-sa samusngom. Androidnál sem csak samsung létezik...
2016. febr. 27. 00:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!