Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hogyan tudom a Nokia 5800-mba...

Hogyan tudom a Nokia 5800-mba a nevekhez, a képeiket hozzárendelni?

Figyelt kérdés
A lényeg fent.
2010. márc. 31. 17:18
 1/5 anonim válasza:
nekem is 5800ám van: rámész a képre utána "opciók", majd "fálj használata" és "hozzáad. partnerhez" utána kiválasztod h kihez és OK
2010. márc. 31. 18:31
 2/5 A kérdező kommentje:
Ezer köszi
2010. márc. 31. 19:00
 3/5 anonim ***** válasza:
Bocsi de offolok egyet : hogy tetszik a telefon ? a héten akarok egy 5800-át venni és érdekelne olyanok véleménye akiknek van.
2010. márc. 31. 19:57
 4/5 anonim válasza:

Baromi jó telefon, bármi eszembe jut megtudom vele csinálni(nagy tárhely,szép kép...), viszont csak akkor vegyél ilyet ha türelmes vagy, mert nehéz begyakorolni az írást

(ezt is telefonnal írtam)

2010. ápr. 2. 22:23
 5/5 A kérdező kommentje:
Sry hogy nem válaszoltam csak most láttam.Nagyon megéri ár/telefon tudás arányában megvenni a telefont.Nem bántam meg, nagyon bejön, imádok rajta zenét tolni, kezelhető, a touchscreen személy szerint okés, és gyors is.Egyetlen rossz benne, hogy nagyon maszatosodik, de gyakran előveszem a pálcáját is.Sms írás kicsit tovább tart mint a hagyományos telóknál, de ez sem gáz a rengeteg előnye mellett.Vegyél ilyet.(Y)
2010. ápr. 3. 18:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!