Egy Iphone 5-ös mennyivel "tud" többet egy átlagos telefonnál?
Tehát ugye van egy átlagos "okos" telefon. Mindenféle cucc van rajta, képek, meg tárhelyek, meg video, meg tényleg minden.
És ugye itt van a Iphone 5-ös (tudom, hogy van 6-os, meg minden, de most ez érdekelne)
Mi az ami annyira extra és fantasztikus, hogy ezért hiteleket, kölcsönöket vegyen fel valaki, akinek amúgy nem lenne rá egy vasa sem?
Semmivel sem tud többet.
Azt hogy miért veszik így az emberek, az azért van mert az Apple marketing politikája jól kimosta az emberek agyát.
Jaj már...nem isten teremtette az iphonet...
Ugyan úgy képes az laggolni, fagyni, mint bármely más telefon..
IOS 9 frissités meg kész botrány volt.
Túlárazott presztizs telefon, ami "Évekig bírja" de mindenki lecseréli, ha kijön egy újabb.
"Tehát akkor ha egy 13 éves toporzékol, hogy ez neki élet-halál kérdése, és nagyságrendekkel többet tud ez a teló, és tényleg az a csúcs, a telefonok "istene" akkor nem kell hogy higgyek neki? "
Erre inkább nem mondok semmit, mert kitiltanak az oldalról...
Pedig nem magamtól találtam ki a kérdést.
Nekem egy régebbi Xperia Sola-m van.
A gyerek sír meg minden, hogy neki ilyen kell, mert mindenkinek ez van.
(Most egy átlagos Samsung-ja van)
Megnéztem az árakat, és kb. majdnem elájultam.
Eszemben sincs neki venni, meg hiteleket felvenni, csak kíváncsi voltam, hogy miért olyan nagy szám ez a telefon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!