Lehet bármi bajom a későbbiekben, hogy Note 5 telefont használok? (Többi lent)
Figyelt kérdés
Note 5 nem jelent meg európában, és a kérdésem az, hogy ha majd jön ki rá frissités pl android 6.0 akkor lehet belőle bajom ha frissitem?
(Január eleje óta van meg, eddig kifogástalanul működik)
2016. febr. 15. 20:17
1/5 anonim válasza:
Helló,
Ha a szolgáltató által kiküldött frissítést teszed rá, akkor nem lesz gond. Olyant tudok elképzelni, hogy később jön rá a frissítés stb. de baja nem lesz tőle.
Ha rootolt a készülék, akkor eleve nem fognak rá lejönni a szolgáltatói ("OTA / over-the-air") frissítések. Szóval hacsak nem élet-halál kérdése, akkor ne rootold :)
2/5 anonim válasza:
Szerintem semmi, max egy két funkciót itthon nem tudsz használni, de az nem a telefon hibája.
3/5 A kérdező kommentje:
Eszemágába sincs rootolni :)
Köszönöm a válaszokat!:-)
2016. febr. 16. 08:47
4/5 Wadmalac válasza:
Azért azt kételm ,hogy a rooot kiüti az OTA-t. Inkább majd az OTA fogja kiütni a root-ot. :D
Az OTA elmaradása illetve behülyülése bootloader nyitás után jellemző.
5/5 Wadmalac válasza:
Szerintem legjobb a szolgáltató-független stock romot feltenni majd ODIN-nal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!