Ha fogszabályzót használok és leveszik a későbbiekben nem tágul szét a fogam közt a rés? /bővebben lenn
A fogaim:
Igazából lenn is csorba, de azt eltakarja a vastag ajkam, így csak a felső fogsoromat kellene szabályozni. A metszőfogam rá van hajolva a szemfogamra. Olyat lehet, hogy nem az egész fogsorra raknak szabályzót, hanem csak az első 4-6-ra? És az is olyan drága lenne? Kb. Mennyi? :)
És olyat is hallottam, hogy a két metszőfog között kicsípik az ínyt, és helyreáll. Ez igaz?
Köszönöm előre is a válaszokat! :)
nekem is volt fogszabom, minden bizonnyal teljes fogszabot fogsz kapni, mivel azt a zápfoghoz rögzítik.
iszonyat drága, ha csak egy fogsorra rakatsz, ak is kb60ezer, ha elmúltál 18, ak 90 is lehet (az árak változók, nálam ennyit mondtak.)
sztem nem fogják kicsípni, nekem kivették két fogamat, és az ott tátongó űrt gyönyörűen összehúzta a fogszab.
később pedig biztos nem fog széthúzódni, azért adnak majd utánna éjszakait, amit csak felpattintasz, és megőrzi a fogsorod. az kb 10-20ezer.
attól ne is aggódj, h bárki is meg fog szólni érte, de készülj föl a fájdalomra, a feltevés és a húzások után egy hétig alig tudsz majd enni, de aludni nyugodtan fogsz azért.
ha a pénz nem akadály, ak mindenképp megéri, én se bántam meg, te sem fogod ;)
Köszi szépen! :)
És kb. mennyi ideig kell hordani az éjszakait utána? Vagy azt már mindig kell? És a Nappali/éjszakait több mint 1-2 év??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!