Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Sony Ericsson Aino vagy Vivaz...

Sony Ericsson Aino vagy Vivaz jobb?

Figyelt kérdés
2010. márc. 30. 16:45
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
sztem az aino
2010. márc. 30. 17:21
 2/11 anonim ***** válasza:
A Vivaz sokkal jobb
2010. márc. 30. 17:29
 3/11 anonim ***** válasza:

ja de a vivaz sokkal drágább és ha mágnézed az árkülömbséget akk a vivaz nem jobb annyival

nekem ainom van neke megfelel jól lehet vele játszani mer nem telj. érintős

2010. márc. 30. 17:33
 4/11 anonim ***** válasza:
*megnézed
2010. márc. 30. 17:33
 5/11 anonim ***** válasza:
mindenképpen vivaz 5megapixeles hd felbontásu kamera nézz videókat youtuben megfogsz döbbeni...
2010. márc. 30. 19:23
 6/11 anonim ***** válasza:
8megapixeles, nem? (?)
2010. ápr. 6. 17:47
 7/11 anonim válasza:
100%

Aino

Csak összecsúsztatva érintős a képernyője, úgy viszont kapacitív, tehát csak újjal lehet irányítani.

240 x 432 pixeles és a színárnyalatok száma 256.000

A kamerája 8,1Mpixeles,

de a video felvétel csak 640 x 352 pixel.

Azonkívül ő nem "okostelefon", mivel nem operációs rendszer fut rajta, hanem a SE saját kezelőfelülete.

Az Aino strapabíróbb készülék, minőségibb anyagból (műanyagból) készült mint a vivaz.

Vivaz:

Rezisztív érintőpaneles, szóval akármivel nyomkodhatod, ami nem tesz kárt benne, viszont ezért kicsivel nehézkesebb az ujjal való irányítás.

Könnyebben karcolódik mint a kapacitív

(szvsz jól kezelhető, de meg kell szokni)

360 x 640 pixel felbontású kijelzője van; a színárnyalatok száma pedig 16,7 millió

(Szebb színeket mutat és élesebb képet)

8Mpixeles a kamerája a videó felvétel pedig 1280 x 720 pixel tehát HD.

Tehát a Vivaz, számokat tekintve egy jobb telefon, de ennek megfelelően drágább is.

Ha olyan telefont szeretnél ami tényleg sokáig bírja, és egy mellette jó telefon is, akkor inkább az Aino, ha az a fontosabb, hogy jobb felvételeket készítsen akkor Vivaz.

Remélem segítettem :)

2010. ápr. 10. 00:51
 8/11 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a segítséget, azt hiszem az Aino mellett döntök
2010. ápr. 11. 19:19
 9/11 anonim ***** válasza:
Szerintem is Aino jobb , nekem az ötlet tetszik benne, hogy csak akkor érintős ha betolod, viszont akkor egy gomb sincs.Ha meg kitolod nem érintős de a kijelző ugyan akkora marad és az azért a csúszkás(nem érintős)telókhoz képest HATALMAS (nekem ez nagyon tetszik és az a 8.1 mpx-es fényképező is király és még sorolhatnám a jó tajdonságokat(...) MOST A ROSSZAK: nem tudok semmit(10 percig gondolkodtam)
2010. ápr. 26. 21:00
 10/11 anonim válasza:
Aino-nak is 16,7 millió a színárnyalatainak száma
2010. júl. 20. 07:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!