Miért lett lassu megint, a Samsung galaxy pocket neo?
Figyelt kérdés
Visszaállitottam a gyári beállitásokat, már nagyon lassu volt és sokszor le is fagyot. Utána gyors lett. Mikor bekapcsoltam a wifit, és be kellett jelentkezni a google fiokba már megint elkezdett lassulni. Tettem fel pár programot: VLC,OPERA MINI,FACEBOOK,MESSENGER.
Utána megint nagyon lassu lett és le is fagyot. Miért csinálja ezt?
Vagy az is baj automatikusan frissített?
Már meg gyűlöltem a Samsung márkákat.
2016. febr. 13. 16:16
1/6 anonim válasza:
Facebook messenger nélkül nézd meg milyen.
2/6 anonim válasza:
A samsung megpróbálja a teljes piaci szegmenst lefedni, így olcsó, de gyenge képességű telefonokat is gyártanak. Na a tied pont ilyen. Hogy csak az 512 MiB memóriát említsem. Ráadásul a facebook, messenger, és társai a leg erőforrás-zabálóbb alkalmazások, nem csoda hogy belassul a telefon.
3/6 A kérdező kommentje:
Amikor még nem telepítettem semmit rá akkor is lassu volt.
A lassulás akkor kezdödött, mikor google fiók-ba beléptem.
2016. febr. 13. 17:10
4/6 A kérdező kommentje:
Vagy az is baj automatikusan frissit. Vagy inkább tiltsam le a frissítéseket?
2016. febr. 13. 18:13
5/6 anonim válasza:
Nekem is ilyen telom van rajta van a facebook mesenger instagram skype meg egy csomo minden es nem lassu. Ugy hogy tobb mint 1000 kep van rajta bar az 8gigabajtos sd kartyan. Nem tudom mitol lehet. Nem tudom milyen telefonon a vlc mert nekem csak laptopomon van de nem lehet hogy az lassitja be a telod? Vagy ha nem akkor torold le a facebookot es a facebook lite alkalmazast rakd ra. Nekem is az van rajta. Es sokkal gyorsabb. Mikor en telepitettem a facebookot ( nem a lite felet) akkor nekem is lassu volt. De most nem. Remelem segitettem. Udv.
6/6 A kérdező kommentje:
Újra raktam a telot, most már jó. Csak ezeket raktam fel facebook mesenger, facebook lite, skype, vlc. Rá jöttem mi lassította le így a telom, lookout security vírusirtó.
2016. aug. 1. 17:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!