Lumia vagy iPhone? Melyik felel meg jobban az alábbi elvárásoknak szerintetek?
Telefon, Sms
.pdf és .doc kezelhetőség
megbízható ébresztő, emlékeztető és jegyzet funkció,
nem hátrány ha van diktáló alkalmazás, vagy lehetőség
Fm Rádió
Hírolvasó alkalmazások
Megbízható, átlagos sebességű internet kezelés (nem kell a leggyorsabb, csak ne fagyja halálra magát)
Közösségi oldal minimális használata
A legfontosabb, hogy stabil legyen a rendszere (platform). Az összeomlós, befagyós történet nem fér bele.
Sokat dolgozok Windows-on (laptop és asztali pc). Mennyire van értelme ennek a Continuum-nak? Használom én azt?!
A távoli hozzáféréshez egy applikáció pél. nagyon jó, mert múltkor is pofátlanul messziről jelentkeztem be a telefonomon a munkahelyi
(non-stop) gépre, hoztam létre egy ftp szervert és töltöttem fel rá fontos fájlokat a telefonomon keresztül. Ezt tudja a Lumia 950 pl. ?
Vagy a WP-re van ilyen alkalmazás?
Nagyon gondolkozok egy Lumia 950-en. Vannak vélemények róla, tapasztalatok?
Nekem 1 éve van Lumiám. Iphonet azért nem vettem, mert nem engedhetem meg magamnak. Androidos telefonom 5 darab volt, mindegyikkel ugyan az volt a bajom: fagytak, egyáltalán nem stabil, valamint számomra pont az a hátránya, ami másnak előny: sok app, funkció, ami nekem fölösleges. Olyan telefon kellett, ami egyszerű, gyors, egyszer személyre szabom és nem kell piszkálni, nem fagy, és munkám jellegéből strapabíró, jó képeket készít. Cat S-50 tökéletes lenne az igényeimnek, ha nem Androidos lenne. Maradtam a Lumiánál.
1x sem fagyott le (!) mióta nálam van, baromi jó a gps-e, explorer böngészővel teljesen akadás mentesen tudok vele netezni, egyetemista vagyok, így rengeteg pdf, .doc anyagot tárolok rajta, (gyorsabban kezeli a pdf-eket mint a céges i3-as laptopom), ha párhuzamosan futtatok 3-4 hardver igényes alkalmazást, a legkisebb akadás nélkül tudok váltani közöttük, megnézem milyen ablakok vannak nyitva, és zökkenő mentesen lapozok közöttük, egyáltalán nem melegszik, az akksi is nagyon jó benne, 2-2,5 naponta töltöm.
Tavaly ősszel a körúton beleejtettem egy pocsolyába, semmi baja nem lett, ezen kívül túlélt 4 fesztivált, homokba is esett, decemberben munka közben egy hegesztő üzemben robot vezérlését szereltem 1,5 emelet magasban, fényképeztem vele, és leejtettem betonra. A hátlap egy sarkán lepattant, azon kívül semmi baja nem lett. De kapott már denaturált szeszt, alumínium gőzt, acélforgácsot, szereltem zsebemben a telefonnal ipari elektromágnest, fényképeztem vele porfestő kazán csarnokban (60-65 fok), vágóhídi hűtőkamra -45 fokos terében, 80%-ig párásított légtérben. Soha semmi bajom nem volt vele, embertelen jó telefon, soha többé nem fogok alma után, de még a CAT wp-s verziója után sem sóvárogni.
Viszont, hogy negatívat is említsek, a wifi antennája szerintem gyenge, valamint az audio kimenete elég vacak, ha audiofil igényeid vannak, csalódni fogsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!