Lumia vagy iPhone? Melyik felel meg jobban az alábbi elvárásoknak szerintetek?
Telefon, Sms
.pdf és .doc kezelhetőség
megbízható ébresztő, emlékeztető és jegyzet funkció,
nem hátrány ha van diktáló alkalmazás, vagy lehetőség
Fm Rádió
Hírolvasó alkalmazások
Megbízható, átlagos sebességű internet kezelés (nem kell a leggyorsabb, csak ne fagyja halálra magát)
Közösségi oldal minimális használata
A legfontosabb, hogy stabil legyen a rendszere (platform). Az összeomlós, befagyós történet nem fér bele.
Sokat dolgozok Windows-on (laptop és asztali pc). Mennyire van értelme ennek a Continuum-nak? Használom én azt?!
A távoli hozzáféréshez egy applikáció pél. nagyon jó, mert múltkor is pofátlanul messziről jelentkeztem be a telefonomon a munkahelyi
(non-stop) gépre, hoztam létre egy ftp szervert és töltöttem fel rá fontos fájlokat a telefonomon keresztül. Ezt tudja a Lumia 950 pl. ?
Vagy a WP-re van ilyen alkalmazás?
Nagyon gondolkozok egy Lumia 950-en. Vannak vélemények róla, tapasztalatok?
WP!
Fantasztikusan kezeli a felhőben lévő dokumentumokat telefonon/gépen
Távoli hozzáférés is működk.
Nagyon stabil a wp8.1, 10 még nem, de hamarosan érkezik és stabil lesz az is.
összeomolni, befagyni nem fog a mostnai wp-vel sem.
teljesen használgató a dolog
iPhone!
A wp rendszerű telefonok sz*rok, nem véletlen, hogy jóval kevesebben használják, mint az iOs-t és az Androidot. (és mielőtt bárki leugatna, hogy ismeretlenül szidom a wp-t, volt winfosos telóm, örültem, de örültem, hogy sikerült megszabadulnom tőle, soha többet nem lesz)
#5-ös. Azért használják sokkal kevesebben, mert Amerikában, az emberek 90-95%-nak Iphone -ja van, ami azért van, mert ott sokkal olcsóbb (meglehet nézni neten is), és az emberek 100%-osan ki tudják használni. Mo.-n nem lehet kihasználni 100%-osan.
De hogy a kérdésre is válaszoljak :)
Szerintem a 950-el nem fogsz mellé, piszok gyors, és a win10 is frissulni fog még a kritériumoknak mind2 megfelel, de mint mondtam, egy winodws Phone sokkal jobb, abbol a szempontból is, h rohadt jol kezeli, az ilysn .pdf, .doc fájlokat +rádió (ami mondjuk nem annyira fontos, de én is hallgatom néha :P ). Nekem egy 830-am van, de nem bántam meg , hogy megvettem. A Windows Phone -okkal annyi "naj" van, h kevesebb ra az app. De a fontosak Megvannak rajta.
Most jöhetnek az Iphone-imádók, es lepontozhatnak nyugodtan. Mégegyszer mondom: ABSOLUTE SEMMI BAJOM NINCS AZ IPHONE-AL, DE NEM LEHET 100%-OSAN KIHASZNÁLNI, + TÚL VAN ÁRAZVA EGY ICIPICIT :). Ettől fuggetlenul, egy nagyon -nagyon jo telefon :)
Remélem Segítettem :)
"8.1, 10 még nem, de hamarosan érkezik és stabil lesz az is."
Tipikus Wp fan duma :D
Szar, de vedd meg mert majd egyszer jó lesz.
Ebből a hokiból valami 4 milliót adtak el, a droidokból meg iphoneokból milliárdokat.
Akkor melyik a jobb?
"Azért használják sokkal kevesebben, mert Amerikában, az emberek 90-95%-nak Iphone -ja van, ami azért van, mert ott sokkal olcsóbb (meglehet nézni neten is),"
Persze, annak hogy az Iphone jobb annál a fosnál, semmi köze, áh hol!?
Ez is mindent elmond, a kutyának nem kell a Wp
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!