Apple iPad Air 32 GB vagy iPad Air 2 16 GB?
Melyiket választanátok? 140K-nél többet sajnos nem tudok rá áldozni, ezért a két említett verzió között vacillálok. Főként az Air 2 specifikációja tetszik, A8 proci + 2 GB RAM. Viszont a 16 gigás verzió jönne csak ki jelenleg, azt meg elég kevésnek tartom tárhely szempontjából. (Főleg netezésre, tanulásra [néhány pdf jegyzet], zenehallgatásra, pár játék futtatására kellene.)
Ti melyik változatot ajánlanátok?
Köszi előre is a válaszokat!
nekem 16 GB retina iPad mini van, és hát eléggé zsonglőrködnöm kell néha, mert van 1-2 GB szabad helyem, pedig nincs agyonpakolva mindennel, mondjuk ilyen GarageBand van fenn, ami azért önmagában elfoglal 1 gigát, meg már 2 GB zene összegyűlt rá :D. sebességére nincs panaszom igazából, szóval a sima air-re sem lesz szerintem.
ha az én 1-2 feleslegesebbnek mondható appomtól eltekintünk, akkor szerintem olyan 3-5 gigával gazdálkodnál. nehéz döntés :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!