Telefon vásárlás részletre?
Igen létezik.
Már meglévő előfizetésedhet vállalhatsz hűségidőt, cserébe kedvezményes részletfizetést vehetsz igénybe.
Ha még nem vettél igénybe kedvezményes készülékvásárlást, vagy az arra vállalt hűségidő már lejárt, akkor újabb kedvezményes vásárlást vehetsz igénybe.
De szerintem nincs egyszerűbb módszer a kérdés eldöntésére, mint hogy felhívod a szolgáltatód ingyenesen hívható ügyfélszolgálatát, és ott részletes és pontos választ fogsz kapni.
De ha így nem megy, akkor még mindig vehetsz igénybe áruhitelt valamelyik műszakicikk-áruházban. Sokszor vannak kamatmentes részletfizetési akcióik pld. a M.M.-ban, de az Auchanban is elég nagy a telefonkínálat, és elég korrektek az áruhitel feltételeik.
"de így drágább mint a szolgáltatónál." - Azért ez nem mindig igaz!
Én a Vodánál kedvezményesen kb. 3000 Ft-tal drágábban vehettem volna meg az Xperia 2-t, úgy, hogy kb. 20 éve az ügyfelük vagyok, mint amennyiért végül megvásároltam egy netes boltban, úgy, hogy a bolt székhelyén személyesen vehettem át, és gyári csomag mellé, amiben nincs füles, még egy fülhallgatót is kaptam ajándékba!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!