Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Telefon vásárlás részletre?

Telefon vásárlás részletre?

Figyelt kérdés
Olyan kérdésem lenne hogy van e olyan lehetőség hogy részletre vennék egy s 6 ot de nekem kártya nem kellene csak telefon létezik ilyen?

2016. febr. 8. 14:20
 1/4 anonim ***** válasza:

Igen létezik.

Már meglévő előfizetésedhet vállalhatsz hűségidőt, cserébe kedvezményes részletfizetést vehetsz igénybe.

2016. febr. 8. 14:44
 2/4 anonim ***** válasza:
Vagy függetlenül valahol netes boltba vagy áruházban pl media markt de így drágább mint a szolgáltatónál.
2016. febr. 8. 15:02
 3/4 anonim ***** válasza:

Ha még nem vettél igénybe kedvezményes készülékvásárlást, vagy az arra vállalt hűségidő már lejárt, akkor újabb kedvezményes vásárlást vehetsz igénybe.

De szerintem nincs egyszerűbb módszer a kérdés eldöntésére, mint hogy felhívod a szolgáltatód ingyenesen hívható ügyfélszolgálatát, és ott részletes és pontos választ fogsz kapni.

De ha így nem megy, akkor még mindig vehetsz igénybe áruhitelt valamelyik műszakicikk-áruházban. Sokszor vannak kamatmentes részletfizetési akcióik pld. a M.M.-ban, de az Auchanban is elég nagy a telefonkínálat, és elég korrektek az áruhitel feltételeik.

2016. febr. 8. 15:14
 4/4 anonim ***** válasza:

"de így drágább mint a szolgáltatónál." - Azért ez nem mindig igaz!

Én a Vodánál kedvezményesen kb. 3000 Ft-tal drágábban vehettem volna meg az Xperia 2-t, úgy, hogy kb. 20 éve az ügyfelük vagyok, mint amennyiért végül megvásároltam egy netes boltban, úgy, hogy a bolt székhelyén személyesen vehettem át, és gyári csomag mellé, amiben nincs füles, még egy fülhallgatót is kaptam ajándékba!

2016. febr. 8. 15:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!