Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » A reszletre fizetes hogy mukodik?

A reszletre fizetes hogy mukodik?

Figyelt kérdés
Tehat nezegettem a telenor oldalan a telokat (leginkabb ipheont) es lattam ilyet hogy teljes ar:pl. 49 ezer forinttol,tehat 22 honapra 2226forint,na most ez azert nem ertem hogy,hogy lehet a telefon csak 49.000(?) Ha valakk leirna megkoszonnem!:)

2015. nov. 30. 21:46
 1/5 anonim ***** válasza:

Amikor átveszed a telefont fizetsz 49ezret, majd havidíj formájában további 18 ezret havonta, az az előfizetés díja.

A 22*2226 forint az megint más, az részletfizetés, DE az előfizetést annál is fizeted, a 18 ezret.

2015. nov. 30. 21:56
 2/5 A kérdező kommentje:
De a 18 ezer az a csomag,es ha nem kerek hozza semmilyen csomagot,mert egyebkent van kartyam..(?)
2015. nov. 30. 22:04
 3/5 A kérdező kommentje:
Tegyuk fel itt latom hogy telenor mytariff xs havidij 3190ft havi reszlet 8480ft (22honapra) tehat az osszesen 11690ft,igy mukodik nem?
2015. nov. 30. 22:12
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Már megbocsáss, de alapvető szövegértési és számtani gondokkal küzdesz.

A 2226 forintos részlet csak és kizárólag akkor él, ha aláírod a 18 ezer forintos csomagra a tarifahűséget. Nem válthatsz tarifát a hűségidő végéig.

A másik változat pedig: 22 x 8480 sz 186 560 Ft nem pedig annyi, amennyit te írtál.

Szerintem te sehol semmilyen papírt ne írj alá, amin pénzösszegek és kötelezettségek szerepelnek, mielőtt valaki más is át nem olvassa, mert nagyon csúnyán járhatsz.

2015. nov. 30. 23:40
 5/5 anonim ***** válasza:

Attól, hogy van kártyád, még kötelez kérni hozzá csomagot, ha a kedvezményes árakat igénybe akarod venni. Ilyenkor a kártyádra aktiválják a csomagot, és ha annak nem fizeted a sok ezres díját, akkor jönnek a szokásos szakciók (fizetésből letiltás, és társai, pont ezért pl diákként nem is fognak veled ilyet kötni).

Ha úgy akarsz iphone-t a telenornál, hogy nem kell semmilyen csomag tőlük, akkor egy prepaid kártyás telefonnal megteheted, hogy eldobod a hozzá kapott kártyát, és senki nem fog érte szólni, ekkor viszont 225.990-et fogsz fizetni egy összegben.

2015. dec. 1. 07:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!