Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » A suliban van olyan net ami...

A suliban van olyan net ami nincs lezarva. A multkor meg mukodott aztan egyszer csak nekem nem. A tobbieknek mukodik de nekem nem az van odairva hogy letiltva. Fel lehet ezt valahogy oldani?

Figyelt kérdés

2015. nov. 23. 18:01
 1/3 anonim ***** válasza:
53%
hát ha inkább tanulni járnál a suliba, akkor lehet, hogy erre is tudnád a választ.
2015. nov. 23. 18:57
 2/3 A kérdező kommentje:

Honnan veszed hogy nem tanulok? Egyaltalan mi jogon allitod ezt? Az iskolaban nem hiszem hogy ilyeneket tanitananak de te biztosan jobban tudod. Egyaltalan ki vagy te? Miert szolsz bele? Ennyire ego vagyat ereztel hogy bele szolhass valamibe ami nem a te dolgod? Ha nem tudod a valaszt ne szolj bele. Kesz ennyi.

Koszontem

2015. nov. 23. 21:46
 3/3 anonim ***** válasza:
0%

Honnan veszed hogy nem tanulok?

mert netezel (ez a kérdésből derül ki)

Egyaltalan mi jogon allitod ezt?

ius murmurandi

Az iskolaban nem hiszem hogy ilyeneket tanitananak de te biztosan jobban tudod.

Te jársz oda és nem tudod, hogy mit tanítanak :D na ez a baj

(informatika óra felé menjen gondolatod pókfonala)

Egyaltalan ki vagy te?

[link]

Ennyire ego vagyat ereztel hogy bele szolhass valamibe ami nem a te dolgod?

[link]

Ha nem tudod a valaszt ne szolj bele.

Valószínűleg tudom a választ, de egy iskolában tanulni kell.

2015. nov. 23. 22:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!