Hogy tudom megcsinálni, hogy a 90-es szám ne legyen letiltva?
Figyelt kérdés
Telenoros vagyok és a 90-es szám le van tiltva a telefonomon ezért nem tudok sms-t küldeni se telefonálni 90-es számra (nem is a telefonálás a lényeg hanem az sms és nem arra kell hogy elvtársnőket hozzak haza xD) 15 éves vagyok és miután itthon sikeresen összehoztam egy 50.000Ft-os számlát a metin2 játékra való költéssel édesapám úgy döntött hogy letiltja a 90-es számot a telefonomról hogy ne tudjak küldeni sms-t stb stb (Kártyás vagyok nem előfizetős) szóval felszeretném ezt "oldani" hogy tudjak 90-es számra sms-t küldeni hogy lehet ezt megoldani? Lehet úgyis hogy felhívom őket és kérem hogy oldják fel? vagy be kell menni és ott?2015. okt. 28. 09:32
1/2 anonim válasza:
Szerencsére a szüleidnek volt esze, bár korábban kellett volna tiltani. Te sehogy nem tudod megcsinálni. A kártya tulajdonosa teheti meg, vagy személyesen (okmányokkal igazolva magát) vagy telefonos ügyfélszolgálaton keresztül, de akkor meg a kártyaszintű jelszót és az ügyfélszámot kell tudni.
Bele kell nyugodni, hogy nem verjük más szerszámát a csalán közé, majd azt a pénzt játszd el, amit megkerestél a saját két kis kezeddel.
2/2 A kérdező kommentje:
Lehet igazad van és mégsem kéne. Köszi a választ
2015. okt. 28. 11:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!