Iphone (és más telefonok) adatkábellel pc-hez kötve. Nem teszi tönkre az aksit az állandó akku töltés? Vagy van valami program erre amivel állítható hogy csak akkor töltse amikor én akarom?
Szerintem egyértelmű a kérdés, de akkor másképpen kérdezem:
Bizonyos telefonok, mondjuk Iphone nem rendelkeznek memóriakártya slottal, így amikor valamit tennénk a számítógépre, vagy onnan a telefonra akkor kábellel vagy bluetooth-on kell összekötni.
Mi most a kábeles megoldást nézzük.
Ekkor, ha hozzákötjük a géphez, automatikusan tölteni is kezdi a telefont, ha merülőben volt, ha nem, sőt akkor is ha csak 99%-nál. Ez az állandó rátöltés idővel tönkreteheti az akkut gondolom én, ill egyébként sem tölti senki a telefont ha az még bírja sokáig.
Tehát a kérdés:
Gépen (értsd:számítógép) van-e valami program vagy bármi, amivel gyorsan ki és be kapcsolható a gép azon funkciója, amivel ÉN (értsd: a felhasználó) állíthatja hogy ha hozzá van kötve a telefon mikor töltse is, és mikor nem. ha csak egy zenét vinnék át ami 1 perc akkor ne kezdjen már el tölteni is.
Biosban állítólag állítható, de nem kényelmes emiatt mindig ki-be kapcsolni a gépet.
NOS?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!