Most kezdtem el OpenGL-t tanulni és a VC++ 2010-zel dolgozom. Az lenne a problémám, hogy nem tudom hol lehet állandó könyvárakat beállítani? Mert így minden megkezdett projektemnél újra be kell állítanom a Glut\lib, OPGL\include stb. -t.
A kérdésedre sajnos nem tudom a választ de tudok egy oldalt ahol megkérdezheted:
Ezen a fórumon alapvetően hobbi játék,engine fejlesztéssel foglalkoznak,de biztos segíteni fognak az OpenGL,Visual C++ vagy C++ topikban bármilyen kérdésed is van.
Csak a helyesírásra és a kerek fogalmazásra ügyelj,mert azért harapnak és szeretik oltogatni az újoncokat.
De amúgy rendesek,segítőkészek (általában).
Nem azért írtam hogy baj van a helyesírásoddal XD
Csak azon az oldalon amit linkeltem tényleg nagyon harapnak rá.Ha már ékezet nélkül írsz például,egyesek eret vágnak és úgy tűnhet hogy bu*kók de nem csak bogarasak nagyon :P
Csak figyelmeztetésnek szántam,mert minden 2. ember aki ott regisztrál lazán kezeli mivel csak "fórum" aztán meglepődnek mikor 1-2 ember nekik esik,köztük moderátorok is :)
De mostanában már vissza vettek mert nem egy komolyabb játékfejlesztőt,engine programozót sikerült elüldözniük a fórumról.De azért néha még indég beragad a kerék náluk :D
De komolyan ajánlom,bármi gondod van tuti kapsz segítséget.
XD Köszi az oldalt már leoltottak véletlenül 1 SZÓT rosszul írtam mindegy, azért sikerült megoldanom a problémám.
THX!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!