Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Fontos a 4g/lte? [Többi lent].

Kaiu kérdése:

Fontos a 4g/lte? [Többi lent].

Figyelt kérdés

Sziasztok abban a kérdésben fordulnék hozzátok hogy a közel jövőben vennék egy telőt aminek van egy "testvére" és nem tudom hogy melyiket válasszam.

Fontosabb szempontjaim:

Netezésre szeretném ezen belül fb,youtube,netet igénylő játékok

Windows phone legyen

Gyors legyen,ram,proci,kamera,zene,tárhely

És e 2 mellet döntottem nekem ők az ideálisak csak hát az xl- jobb de nem lte képes és nem kapható a telenornál

A sima 640 lte az pedig lte kepes de gyengébb picit viszont olcsobb és kapható a telenornál aji.val

1. Lumia 640 lte 1 sim kártyás változat 47.000ft asszem a telenornál és aji. Külső aksit kapok hozzá ha online rendelem (ugy fogom) egy praktikum+net tarifaval.

Kicsit gyengebb kamera szempontbol es aksi szempontbol meg meretbol is

Link: [link]

Lumia 640 xl

Jobb kamera aksi és méret de iszon drágabb

Link: www.arukereso.hu/mobiltelefon-c3277/microsoft/lumia-640-xl-p266923115/?gclid=Cj0KEQiA89u1BRDz8enExq7rvN0BEiQAaFCHmyYQTFVzzihGb1L5ZXFSNYIF0uaOQ5YuFUzBS3a-DWQaAu_R8P8HAQ#termek-leiras

Nem tudom egyik dragabb de jobb csak nem lte kepes

A masik olcsobb de picit rosszabb de lte kepes

Szoval szerintetek melyiket válasszam és mennyire lenne fontos az lte?

2016. febr. 7. 19:46
 1/7 anonim ***** válasza:
Azt LTE akkor fontos, ha van mobilneted, és lassú neked a 3G. Már csak azt kell eldöntened, hogy fontos-e a gyors net, vagy inkább a jobb kamera és aksi. Mondjuk egyikkel sem nyúlnál mellé...
2016. febr. 7. 19:51
 2/7 A kérdező kommentje:
Hát ha átgondolom mivel otthon van wifi csak 8-10 órára lenne rá szükség de akkor se folyton mivel suli van szóval max 1-2 órát használnám fb-re ami nem annyira sokat fogyaszt youtube hát ot már azért kéne net mega játékok azok nem is annyira igazábol az xl mellett döntök lehet csak az a baj hogy dragabb, meg nincs a szolgaltatoonal vodafone,telekom,telenor mert ok csak 4g set arulnak meg tudod ahoz kapnek kulso aksit is szerinted melyiket vegyem majd meg te melyik venned ha ugy jobb :D ?
2016. febr. 7. 21:04
 3/7 A kérdező kommentje:
Ja igen még azt kihagytam hogy minden ónapba kapnék/vennék(késöbb) 200mb netet telenornal ha olyan kartyat rakok majd bele pdeig olyat fogok az a 200mb net felhasznalhato lesz majd ha nem lte kepes a telom csak 3g?
2016. febr. 7. 21:09
 4/7 anonim ***** válasza:
persze
2016. febr. 8. 06:31
 5/7 anonim ***** válasza:
Azt is tegyük hozzá, hogy az LTE kevesebbet fogyaszt, mint a 3G
2016. febr. 8. 09:38
 6/7 anonim ***** válasza:
vegyél egy 930-at használtan.
2016. febr. 8. 10:40
 7/7 A kérdező kommentje:
Hat igazandibol a hazsnalt telokat nem szeretem ez olyan elvi kerdes nalam mert biztos van oka hogy eladta csak nem mondja el ritka a jo vetel es lumia 640 xlt veszek majd eldontottem. Kkicsit huzos lesz a net de a teljesitmeny miatt inkabb szoval koszi a sok valaszt ti vagytoka legjobbak.
2016. febr. 8. 14:16

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!